MENÜ

Sivasspor - Karabağ maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 3. hafta maçında Azerbaycan ekibi Karabağ'ı ağırlayacak. Oynadıkları iki maçı da kaybeden iki ekip de ilk galibiyetlerini almak için sahaya çıkacak. Peki, Sivasspor - Karabağ maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Sivasspor - Karabağ maçı hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 3. hafta maçında temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, 5 Kasım Perşembe günü Azerbaycan ekibi Karabağ'ı ağırlayacak. Maccabi Tel-Aviv'e 1-0, Vilarreal'e de 3-1 yenilerek henüz puanla tanışamayan Karabağ, grupta iki hafta sonunda son sırada yer alıyor. Deplasmanda Villarreal'a 5-3, sahasında Maccabi Tel-Aviv'e 2-1 mağlup olan Sivasspor ise gol averajıyla grupta 3. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Sivasspor - Karabağ maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.55'te başlayacak. Karşılaşmayı Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek. beIN SPORTSHD1'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

SİVASSPOR - KARABAĞ MAÇINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

Kırmızı-beyazlı ekipte, Karabağ maçı öncesinde Jorge Felix, Aaron Appindangoye, Serhiy Rybalka, Ziya Erdal ve Marcelo Goiano'nun sakatlıkları sürüyor. Grubun diğer maçında ise Villarreal sahasında Maccabi Tel-Aviv'i ağırlayacak.

Villarreal liderliğini sürdürdü

Maccabi Tel-Aviv'e 1-0, Vilarreal'e de 3-1 yenilerek henüz puanla tanışamayan Karabağ, grupta iki hafta sonunda son sırada yer alıyor.

Deplasmanda Villarreal'a 5-3, sahasında Maccabi Tel-Aviv'e 2-1 mağlup olan Sivasspor ise gol averajıyla grupta 3. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Sivas ekibi, iç sahada Karabağ'ı yenerek ilk puanlarını almayı hedefliyor.

11. maç

Avrupa kupalarında daha önce 10 maça çıkan kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmaların 2'sini kazandı, 7 kez sahadan yenik ayrılırken, bir maçta da berabere kaldı.

Sivasspor, Avrupa'da 10 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise 25 gole engel olamadı.

YORUM YAZ