MENÜ

Sivasspor, Bülent Uygun’la anlaştı! Resmen açıklandı

Servet Çetin ile yollarını ayıran Sivasspor, teknik direktörlük görevi için Bülent Uygun'la anlaşma sağladı.

Sivasspor, Bülent Uygun’la anlaştı! Resmen açıklandı

Sivasspor Kulübü Servet Çetin’in istifasının ardından teknik direktör Bülent Uygun ile anlaştıklarını duyurdu.

Haberin Devamı

Sivasspor'dan gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Kulübümüz Bülent Uygun ile Anlaşmaya Vardı

Kulübümüzde futbolcu ve genel menajerlik görevleri yapan, 2007/2008 ve 2008/2009 sezonunda ligde tarih yazarak şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz, Avrupa’da ülkemizi başarıyla temsil ettiğimiz sezonlarda takımımızın başında bulunan değerli teknik adam Bülent Uygun ile prensip anlaşmasına vardı.

Son görüşmeleri yapmak üzere yarın 13.30 uçağı ile Sivas’a gelecek Bülent Uygun, 02 Ocak Salı günü saat 11.30’da BG Grup 4 Eylül Stadı’nda kendisini EMS Yapı Sivasspor’umuza bağlayacak resmi sözleşmeye imza atacak.

SERVET ÇETİN VEDA ETTİ

Servet Çetin oyuncularla vedalaştı. Çetin yaptığı paylaşımda, “6 ay önce teknik direktörlük görevine getirildiğim Sivasspor’da yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde karşılıklı olarak ayrılmış bulunmaktayız. Sivasspor benim için her zaman özel bir kulüp oldu ve geçirdiğim süre boyunca yaşadığım anılar unutulmazdı. Yönetim kurulu, oyuncu arkadaşlarıma, teknik ekibime ve kulüp çalışanlarına birlikte yaşadığımız süre boyunca gösterdikleri özveri, gayret ve uyum için teşekkür ediyorum. Ligde geride kalan maçlarda Sivasspor’a başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı

Haberin Devamı

Sivasspor, Bülent Uygun’la anlaştı Resmen açıklandı

YORUM YAZ