MENÜ

Servet Çetin'den olay sözler! 'Gülerek izliyorum'

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'dan ayrılan teknik direktör Servet Çetin açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, yaptığı açıklamada olay sözler kullandı.

Servet Çetin'den olay sözler! 'Gülerek izliyorum'

Sivasspor'un eski teknik direktörü Servet Çetin, Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Ayrılık süreci hakkında dikkat çeken sözler kullanan teknik adam, eski öğrencisi Yunus Emre Konak hakkında da konuştu.

Haberin Devamı

Servet Çetin, "Sivasspor'da oyuncularımdan Allah razı olsun bana destek oldular, kalmamı istediler. Ben de üzüldüm ayrıldığım için ama bazı şeyler oluştu ayrılmak zorunda kaldım. Sivasspor'a maddi manevi çok şey kattığımı düşünüyorum. Futbolculuğum döneminde bonservis kazandırdım şimdi de Yunus Emre Konak'ın transferi var. Yunus'a oynatarak şans verdim" dedi.

Servet Çetinden olay sözler Gülerek izliyorum

Teknik direktörlük kariyerinden önce 7 yıl yardımcı antrenörlük yaptığını vurgulayan 42 yaşındaki Servet Çetin, "Ben 7 yıl boyunca Süper Lig'de yardımcı antrenörlük yaptım. Hedefimiz inşallah iyi yerlere gelmek. Biz çalışıyoruz, biz çalışınca kapılar elbet açılacak. Biz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İngiltere Premier Lig takımı Brentford'a transferi konuşulan Yunus Emre Konak ile telefonda görüştüğünü deklare eden Servet Çetin, "Yunus Emre Konak ile konuştum kendisi beni aradı. Yunus Emre Konak'a sıfır katkısı olanlar sahiplenmeye çalışıyor. Ben de izliyorum, gözlemliyorum. Çocuk imzayı atsın ben de açıklamaları yapacağım. Zerre katkısı olmayan insanlar sahiplenmeye çalışıyor ve gülerek izliyorum. Çocuk imzayı atsın, çocuk nasıl geldi, nasıl forma şansı buldu hepsini tek tek anlatacağım. Kendine PR yapmayı seven hocalar var. Yıllarca Türk futbolunda buluşmuşlar ama ben hiç görmedim, onlara da en net şekilde cevabı vereceğim. Kimlerin hocalık, kimlerin menajerlik yaptığını da biliyoruz. Yunus Emre'yi kazandırmak önemliydi." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"YUNUS EMRE ÇOK İYİ YERLERE GELECEK"

Sivasspor'un 17 yaşındaki genç futbolcusu Yunus Emre Konak'ın çok daha iyi yerlere geleceğini söyleyen teknik direktör Çetin, "Yunus Emre çok iyi yerlere gelecek. Agresifliği, top tekniği ve fiziği de var. Çok iyi bir yere gidecek. Geliştirecek kendisini mevkiisine göre de nokta bir oyuncu çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum" dedi.

Servet Çetinden olay sözler Gülerek izliyorum

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Ligi sürklase ettiği ifade eden Servet Çetin, "İki takım da sürklase etti ligi. Sezon sonuna kadar puan farkı açılmadan böyle gidecek bence. Bu dengeyi sağlamaya çalışan insanlarda var. Son haftalardaki performanslar şampiyonluğu belirler diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

"ABDÜLKERİM BARDAKÇI'YI BEĞENİYORUM"

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de beğendiği stoperleri sıralayan Çetin, Sivassporlu Caner Osmanpaşa'nın hak ettiği değeri görmediğini vurguladı. Sivasspor'un eski çalıştırıcısı Servet Çetin, "Caner Osmanpaşa, Sivasspor için çok önemli değer ama çocuğun üstüne çok gidiliyor. Hataysporlu Kilama'yı ve Başakşehir'in stoperlerini beğeniyorum. Abdülkerim'i beğeniyorum kendisini çok geliştirdi inşallah sakatlık yaşamaz ve Avrupa Şampiyonası'nda oynar" şeklinde konuştu.

Servet Çetinden olay sözler Gülerek izliyorum

YORUM YAZ