MENÜ

Rey Manaj, Sivasspor'da kendini buldu

Sivasspor’un 26 yaşındaki golcüsü Rey Manaj, attığı etkileyici goller ve yükselen performansıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Son 9 maçta 8 kez fileleri havalandıran, frikik golleriyle taraftarın sevgilisi olan yıldız isim 13 gole ulaşarak krallık yarışında ‘Ben de varım’ dedi.

Rey Manaj, Sivasspor'da kendini buldu

Yiğidolar’ın sezon başında uzun uğraşlarla kadrosuna kattığı Rey Manaj kariyer patlaması yaşıyor... Watford’dan ayrıldıktan sonra 6 ay boşta kalan ve önünde birçok seçenek olmasına karşın Sivasspor’un teklifini kabul eden Arnavut futbolcu, Yiğidolar’ı adeta sırtlıyor. Son 9 maçta attığı 8 golle 2024 yılına şimdiden damgasını vuran başarılı forvet, toplamda gol sayısını da 13’e çıkardı. Dzeko, Icardi ve Thiam’ın ardından krallık yarışına da dahil olan Manaj şimdiden birçok takımı da peşine taktı.

Haberin Devamı

Rey Manaj, Sivassporda kendini buldu

UYGUN'DAN MUTLUSU YOK

Yıldız oyuncuya devre arasında gelen teklifleri değerlendirmeye almayan Sivasspor, Manaj’dan tarihi bir bonservis elde etmeye hazırlanıyor. Saha içindeki coşkusu ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle arkadaşlarının itici gücü olan Manaj’ın formu teknik direktör Bülent Uygun’u da fazlasıyla mutlu ediyor.

 

Rey Manaj, Sivassporda kendini buldu

YORUM YAZ