MENÜ

ÖZET| Sivasspor - Beşiktaş maç sonucu: 1-0

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor, sahasında karşılaştığı Beşiktaş'ı 4. dakikada Manaj'ın attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Beşiktaş böylece son üç maçta da gol atamamış oldu.

ÖZET| Sivasspor - Beşiktaş maç sonucu: 1-0

Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor ile Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında kozlarını paylaştı. Ev sahibi Sivasspor, 4. dakikada Ersin'in hatasında Manaj'ın attığı golle maçı 1-0 kazandı. Siyah-Beyazlıar'da hem galibiyet hem de gol hasreti üç maça çıktı.

Haberin Devamı

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Sivasspor-Beşiktaş maçı başladı.

5. dakikada Sivasspor Appindangoye ile gole çok yaklaştı. Barrow'un sağ kanattan yaptığı ortaya arka direkte Appindangoye kafayı vurdu, kaleci Ersin topu kornere çeldi.

Sivasspor - Beşiktaş maçı (VİDEO)

ERSİN'DEN BÜYÜK HATA

6. dakikada Omar Colley'e baskı yapan Manaj topu kaptı ve Beşiktaş ceza sahasına hareketlendi. Manaj ceza sahasından şutunu çekti ve Zaynutdinov'a çarparak yön değiştirdi. Topa hamle yapan Ersin meşin yuvarlağa hakim olamadı ve Sivasspor 1-0 öne geçti.

ÖZET| Sivasspor - Beşiktaş maç sonucu: 1-0

12'de Rey Manaj'ın harika uzun topunda Sivasspor'da Modou Barrow kaleciyle karşı karşıya kaldı. Barrow'un şutunu Ersin ayaklarıyla kurtardı.

ÖZET| Sivasspor - Beşiktaş maç sonucu: 1-0

18. dakikada Rashica'nın pasıyla Zaynutdinov sol kanattan ileri çıktı. Ceza sahasına doğru yaptığı ortada Salih Uçan Poungouras'ın müdahelesiyle yerde kaldı ve hakem Ali Şansalan penaltı noktasını gösterdi. Ardından VAR'da pozisyonu izleyen hakem Ali Şansalan penaltıyı iptal etti.

Haberin Devamı

24. dakikd Modou Barrow'un ara pasında ceza sahası içine sarkan Rey Manaj'ın şutunu Omar Colley yere düştüğü sırada kafasıyla blokladı. Bu pozisyondan sonra bir süre oyuna devam eden Colley daha sonra kendini başı dönmesi sebebiyle yere bıraktı. Tedavisinin ardından Gambiyalı futbolcu oyun alanına geri döndü.

35. dakikada Beşiktaş mücadeledeki ilk şutunu attı. Cenk'in kafayla sol kanada doğru aşırdığı topu Rashica kontrol etti. Kosovalı futbolcunun ceza sahası sol çaprazından şutu yan ağlarda kaldı.

ÖZET| Sivasspor - Beşiktaş maç sonucu: 1-0

41. dakikada ceza sahası dışında topu alan Rey Manaj sol ayağıyla kaleyi denedi. Ersin uzaktan gelen şutta bu kez hata yapmadı.

İlk yarı 1-0 Sivasspor'un üstünlüğü ile sona ererken Beşiktaş 45 dakikada isabetli şut atamadı.

İkinci yarı Beşiktaş'ın vuruşuyla başladı.

46. dakikada savunma arkasına atılan topta Rey Manaj topu Ersin'in bacak arasından ağlara yolladı ancak gol ofsayt nedeniyle iptal edildi.

48'de savunma arkasına sarkan Cenk Tosun bekletmeden vurdu. Top üst direkten oyun alanına döndü. Devam eden pozisyonda Ghezzal kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Ali Şaşal'ı geçemedi.

Haberin Devamı

54. dakikada Rachid Ghezzal'ın kullandığı köşe vuruşunda Ali Şaşal hatalı çıkış yaptı.  Baktiyor Zaynutdinov'un kafa vuruşunu Ali Şaşal Vural son anda çeldi ve hatasını telafi etti.

72. dakikada Beşiktaş bir kez daha gole yaklaştı. Ghezzal'ın ceza sahası içine yaptığı ortada Ali Şaşal Vural'ın tek elle uzaklaştırmak istediği top Rashica'da kaldı. Rashica'nın kafa vuruşu kaleye yöneldiği sırada Sivasspor savunması topu kale önünden kornere yolladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Sivasspor, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti ve üç puanı kazanan ekip oldu.

Sivasspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Sivasspor - Beşiktaş müsabakası 16.00'da başladı. Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanıyor. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detayları fanatik.com.tr'de...

İLK 11'LER

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Appindangoye, Samba, Uğur, Hakan, Poungouras, Kvet, Emrah, Barrow, Manaj

Beşiktaş: Ersin, Svensson, Necip, Colley, Zaynutdinov, Demir Ege, Gedson, Salih, Ghezzal, Rashica, Cenk

Haberin Devamı

8 futbolcu forma giyemeyecek

Beşiktaş’ta 8 futbolcu, çeşitli gerekçelerle Sivasspor maçında kadroda yer alamayacak. Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden milli takımlarının kadrolarında yer alan Arthur Masuaku ile Vincent Aboubakar’ın yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic, müsabakada forma giyemeyecek. Siyah-Beyazlı ekipte sarı kart cezalısı Mert Günok ile Tayfur Bingöl de yarınki maçta sahada olamayacak. Öte yandan sakatlıkları bulunan Semih Kılıçsoy ve Onur Bulut da listeye eklenmedi.

Necip ve Gedson sınırda çıkacak

Kara Kartal’da Necip Uysal ile Gedson Fernandes, Sivasspor’la bugün oynanacak zorlu mücadele öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Teknik ekip, 2 oyuncuyla görüşüp haftaya oynayacakları Trabzonspor karşılaşması öncesinde 2 oyuncudan da fire istemedi.

Siyah-Beyazlılar’a 3 müjde birden...

Beşiktaş’ta Afrika Uluslar Kupası’ndan dönen Omar Colley (Gambiya) ve Daniel Amartey (Gana) ile sakatlığını atlatan Salih Uçan’ın maç kadrosunda yer alması bekleniyor. Bu 3 futbolcu, teknik direktör Fernando Santos’un görev vermesi halinde Sivasspor karşısında forma giyebilecek.

Haberin Devamı

Deplasmanda büyük kayıp!

Siyah-Beyazlılar, ligde dış sahada çıktığı 11 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Bu sezon deplasmanda oynadığı müsabakalarda 17 puan kaybı yaşayan Beşiktaş, fileleri 17 kez havalandırırken, kalesinde ise 19 gole engel olamadı. Kartal, bugün Sivas deplasmanından galibiyetle ayrılıp kötü gidişatı unutturmak istiyor.

Sivasspor’da 5 isim yok!

Ligde geride kalan haftalarda 6 galibiyet, 8’er beraberlik ve mağlubiyet yaşayan Kırmızı-Beyazlı ekip, 26 puan topladı. Sivasspor’da sakatlığı bulunan Charilaos Charisis, Caner Osmanpaşa, Ziya Erdal ile Afrika Uluslar Kupası nedeniyle ülkelerinin milli takımlarında bulunan Clinton N’Jie ve Ahmed Musa, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan Uğur Çiftçi, bugünkü karşılaşma öncesi kart ceza sınırında bulunuyor.

ÖZET| Sivasspor - Beşiktaş maç sonucu: 1-0

 

YORUM YAZ