MENÜ

ÖZEL | Sivasspor’un Teknik Direktörü Bülent Uygun hedefini açıkladı! 'İlk 5'e gireceğiz'

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, FANATİK'e özel açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, dikkat çeken ifadeler kullanıldı.

ÖZEL | Sivasspor’un Teknik Direktörü Bülent Uygun hedefini açıkladı! 'İlk 5'e gireceğiz'

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’dan Kasımpaşa maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. 5 maçtır yenilmeyen, farklı Pendikspor galibiyetiyle 37 puana ulaşarak gözünü ilk 5’e diken Yiğidolar’ın hocası, Sivasspor’un ligin en az bütçeli ikinci takımı olduğunu vurgulayarak, “Bu şartlarda en iyisini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Yukarıları hedefliyoruz. Bir yandan da gelecek sezonu planlıyoruz. Sivasspor büyük başarılar yaşamış bir takım, yeniden bunları yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Kasımpaşa maçı bu anlamda zor ve bir o kadar da önemli bir karşılaşma. Kazanarak devam etmek, 5. sıraya yükselmek ana hedefimiz” dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

Çin kontenjanı açılabilir’

“Ligin marka değerini hep beraber artırmalıyız. Yayıncı kuruluştan gelen bütçe yıllık 200 milyon doların altına düşmemeli. Bunu sağlamak için de farklılıklara ihtiyacımız var. Mesela Uzakdoğu’ya yönelebiliriz. Çinli, Japon futbolculara ek kontenjan açarak Asya’dan bir oyuncuyu yerli kontenjanında kullanabiliriz. Bu oradaki ilginin de buraya çekilmesini sağlayabilir.”

ÖZEL | Sivasspor’un Teknik Direktörü Bülent Uygun hedefini açıkladı İlk 5e gireceğiz

YORUM YAZ