MENÜ

Cardiff City'e Süper Lig'den transfer

Erol Bulut'un çalıştırdığı Cardiff City, Spor Toto Süper Lig'de forma giyen Yunan oyuncuyu renklerine bağladığını açıkladı.

Cardiff City'e Süper Lig'den transfer

İngiltere Championship ekibi Cardiff City, geçtiğimiz günlerde, son olarak Gaziantep FK'yı çalıştıran Erol Bulut'u yeni teknik direktör olarak açıklamıştı.

Haberin Devamı

2023/2024 sezonuna hazırlıklar yapan Galler temsilcisi, transfer yasağı nedeniyle bonservis ödeyerek kadroya yeni isimler kazandıramıyor. Verilen ceza sebebiyle sadece bonservisi elinde olan isimleri transfer edebiliyor.

2021'de Sivasspor'a transfer olan ve tüm kulvarlarda 84 maçta görev yapan Yunan savunma oyuncusu Dimitrios Goutas, bonservissiz olarak Cardiff City'e transfer oldu.

Cardiff Citye Süper Ligden transfer

Sivasspor ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki oyuncuyla iki yıllık sözleşme imzalandı.

EROL BULUT'TAN AÇIKLAMA

Cardiff City'yi çalıştıran Erol Bulut, imza töreninde hazır bulundu. 48 yaşındaki teknik adam yaptığı açıklamada, "Dimitri çok tecrübeli bir oyuncu. Olympiakos ve Yunanistan Milli Takımı'nda oynadı. Türkiye'de Sivasspor ile iki güzel sezon geçirdi.

Haberin Devamı

Arkadan oyun kurabiliyor. Championship için iyi bir oyuncu. Ayrıca hızlı, bu yüzden oyun planımızda faydalı olacağını düşünüyorum.

Hava toplarında tehlike yaratabilen biri, bizim içini iyi olacak." diye konuştu.

Cardiff Citye Süper Ligden transfer

YORUM YAZ