MENÜ

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçında tribünde!

30 Temmuz'da Süper Kupa'da Trabzonspor'la karşılaşacak, yeni sezonda da Avrupa'da mücadelede edecek olan Demir Grup Sivasspor da hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlılar'ın hocası Rıza Çalımbay burada Galatasaray kampını ziyaret edip, Sarı-Kırmızılılar'ın Sigma Olomouc'la oynadığı hazırlık maçını Başkan Dursun Özbek'le birlikte izledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçında tribünde!

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası finalinde Kayserispor'u devirerek zaferi yaşayan ve yeni sezon için Avrupa bileti alan Demir Grup Sivasspor hazırlık kampı için Avusturya'yı tercih etti. Yiğidolar'ın hocası Rıza Çalımbay, yine Avusturya'da hazırlıklarını sürdüren Galatasaray kampını ziyaret etti ve Sigma Olomouc'la oynanan hazırlık maçını tribünden takip etti.

Haberin Devamı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçında tribünde

İlk yarıda mücadeleyi yalnız takip eden başarılı hoca ikinci devreyi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sportif Direktör Cenk Ergün ve idari menajer olması beklenen Ayhan Akman'la birlikte izledi.

Bilindiği üzere 30 Temmuz'da Süper Kupa maçında Trabzonspor'la karşılaşacak olan Sivasspor, Galatasaray'dan Olimpiu Morutan'ı da kiralamak için görüşmelerini sürdürüyor.

YORUM YAZ