MENÜ

Sivasspor rota gençler

Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, "Daha önce araştırmasını yaptığımız, maçlarını takip ettiğimiz genç oyuncular bakıyoruz. Bu konuda birkaç transfer görüşmemiz oldu" dedi.

Sivasspor rota gençler

Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kırmızı-beyazlı ekibin transferde aceleci davranmadığını söyledi. Sivasspor’un resmileşen bir transferinin bulunmadığını ifade eden Erdoğan, "Transferle ilgili bir gelişme yok, birkaç görüşme yaptık. Daha önce araştırmasını yaptığımız, maçlarını takip ettiğimiz genç oyuncular bakıyoruz. Bu konuda birkaç transfer görüşmemiz oldu" diye konuştu.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

"Her mevkide ileriye dönük oyuncular arıyoruz. Hemen ilk 11’de oynayacak oyuncular değil de daha çok bir sonraki döneme hazırlık yapıyoruz. Transferde, takımımıza, ortamımıza alıştırıp sezon sonu verimli olacak oyuncuları düşünüyoruz. Her mevkiyi araştırdık, hangisi bizim şartlarımıza uyarsa onları takımımıza dahil edeceğiz."
Forvet oyuncusu Abdulkadir Özgen’i sezon sonuna kadar PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor’a kiralık olarak verdiklerini anımsatan Erdoğan, bazı oyuncularını ise kiralık olarak başka takımlara göndermeyi düşündüklerini dile getirdi. Erdoğan, takımda forma şansı bulamayan ve gitmek isteyen her oyuncuyla görüşüp gerekli izni verebileceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Polonyalı orta saha oyuncusu Kamil Grosicki’nin, Çaykur Rizespor’a transferiyle ilgili görüşmeler yapıldığını ancak netleşen bir durumun söz konusu olmadığını aktaran Erdoğan, futbolcunun kırmızı-beyazlı ekibin devre arası kampına katılacağını sözlerini ekledi.

AA

ABDULKADİR ÖZGEN'İN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

KAMIL GROSICKI'NIN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ