MENÜ

'Sivasspor gerçek bir şampiyonluk adayı mı?'

Süper Lig'de 15. hafta geride kaldı ve lider Sivasspor, en yakın rakipleriyle puan farkını 6'ya yükseltti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, 'Sivasspor gerçek bir şampiyonluk adayı mı?' sorusunu yanıtladı.

Sivasspor, ligde üst üste aldığı galibiyetlerle şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yiğidolar, en yakın rakipleriyle puan farkını 6'ya yükseltti.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, 'Sivasspor gerçek bir şampiyonluk adayı mı?' sorusunu yanıtladı.

Sivasspor'un sergilediği performansla taraftarını stada çekmeye başladığını ifade eden Erman Özgür, "Sivasspor taraftarı desteğini devam ettirmeli. Çünkü bunu hak eden bir takımları var. Ne oynadıkları belli, yüksek konsantrasyonlu bir takım." dedi.

Sivasspor'un avantajının rakiplerinin istikrarsızlığı olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Sezonun ikinci yarısında üst üste beş maçı kazanamayan bir Sivasspor da görebiliriz. Gerçek bir şampiyonluk adayı dememiz için ikinci yarının ortalarına kadar beklememiz lazım" dedi.

YORUM YAZ