MENÜ

Sivasspor, Clinton N'Jie'yi renklerine bağladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor, son olarak Dinamo Moskova forması giyen Clinton N’Jie’yi renklerine bağladı ve Kamerunlu kanat oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivasspor, Clinton N'Jie'yi renklerine bağladı

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor, geçen sezon Rusya’da Dinamo Moskova forması giyen sağ kanat oyuncusu Clinton N’Jie ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcu, İstanbul'da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın ofisinde 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada, ''Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor’umuz, geçtiğimiz sezon Rusya’da Dinamo Moskova forması giyen sağ kanat oyuncusu Clinton N’Jie ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.'' ifadeleri kullanıldı.

15 Ağustos 1993’te Kamerun’un Douala kentinde dünyaya gelen Clinton N’Jie futbola ülkesinde başladı. Ardından Fransa’da Olimpik Lyon’a transfer olan sporcu daha sonra; Tottenham ve Marsilya forması giydikten sonra 2019’da Dinamo Moskova’ya transfer oldu. Kariyerinde 206 maça çıkan futbolcu, 30 kez gol sevinci yaşarken, 24 kez de asist yaptı.

YORUM YAZ