MENÜ

Sivasspor - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk yarışını sürdüren lider Medipol Başakşehir düşme potasının hemen üstünde olan Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Başakşehir zirvedeki yerini korumak için kazanmak istiyor. Sivasspor ise tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. Peki, Sivasspor - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Sivasspor - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

Spor Toto Süper Lig’in lideri Medipol Başakşehir, 31. hafta maçında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Başakşehir zirvedeki yerini korumak için kazanmak istiyor. Sivasspor ise tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor.

Haberin Devamı

Sivasspor - Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni 4 Eylül Stadı’ndaki mücadele saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Sivasspor - Başakşehir muhtemel 11'ler...

Sivasspor: Tolgahan, Papp, Braz, Bjarsmyr, Uğur, Douglas, Rybalka, N'dinga, Özer, Emre, Diabate

Başakşehir: Mert, Caiçara, Attamah, Mahmut, Clichy, İrfan, Emre, Visca, Mossoro, Elia, Robinho

Ligde geride kalan 30 haftada 62 puan toplayan turuncu-lacivertli ekip, en yakın takipçisi Galatasaray’ın 2 puan önünde zirvede yer alıyor. Medipol Başakşehir son 5 maçının 4’ünde puan kaybetti. Turuncu-lacivertli ekip bu süreçte 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Son 9 maçında 1 galibiyet elde eden Demir Grup Sivasspor ise 36 puan ve averajla haftaya 12. sırada girdi.

Haberin Devamı

Başakşehir'deki eksikler...

Medipol Başakşehir’de bu mücadele öncesinde iki oyuncunun sakatlığı sürüyor. Turuncu-lacivertli takımda sakatlığı bulunan Moldovalı stoper Alexandru Epureanu ve Arda Turan maçta forma giyemeyecek.

YORUM YAZ