MENÜ

Sırp hakem Obradovic, maçta verdiği kararlar sonrası 15 ay hapis cezası aldı

Karşılaşmada verdiği skandal kararlar, Sırp hakem Srdjan Obradovic'in başını yaktı. Sırbistan Ligi'nin 2017-18 sezonunda Spartak Subotica ile Radnicki Nis takımlarının karşılaştığı maçta tartışmalı penaltı ve kırmızı kart kararı sonrası Obradovic, yolsuzluk gerekçesiyle 3 yıl sonra 15 ay hapis cezası aldı. Sırp hakem ayrıca 10 ay da futboldan men edildi.

Sırp hakem Obradovic, maçta verdiği kararlar sonrası 15 ay hapis cezası aldı

Sırbistan Ligi'nin 2017-18 sezonunda Spartak Subotica ile Radnicki Nis takımlarının karşılaştığı maçta karşılaşmanın hakemi Srdjan Obradovic, verdiği kararlar nedeniyle 3 yıl sonra hapis cezasına çarptırıldı. Obradovic ayrıca futboldan da 10 ay men cezası aldı.

Haberin Devamı

Spartak Subotica'nın Radnicki Nis'e karşı elde ettiği 2-0'lık galibiyette hakem Subotica leline 2 penaltı kararı vermişti. Karşılaşmanın 78. dakikasında verdiği penaltının tekrar gösteriminde faul olmadığı anlaşılmıştı. Ayrıca, karşılaşma 0-0 devam ederken hakem Obradovic, Radnicki'li Milan Pavkov iki dakika arayla kırmızı kart görmüştü.

Sırp basınından Tanjug'un haberine göre karşılaşmadan 3 sonra, Novi Sad Yüksek Mahkemesinin yolsuzlukla mücadele dairesi, hakem Srdjan Obradovic'i 15 ay hapis cezasına mahkum etti. Obradovic, hapis cezasının yanı sıra 10 ay da futboldan men edildi.

YORUM YAZ