MENÜ

Sıra geldi kupaya

Galatasaray'ı deviren Beşiktaş rahat bir nefes aldı. Kara Kartallar derbi zaferinin ardından kupayı da kazanıp, Avrupa biletini kapmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Sıra geldi kupaya

Sakat ve cezalı oyuncularına rağmen Galatasaray karşısında üst düzey bir performans sergileyen ve sahadan zaferle ayrılan Beşiktaş’ta moraller tavan yaptı. Maç öncesinde oyuncularını sert bir şekilde uyaran ve bu tavrıyla galibiyette başrolü oynayan Tayfur Havutçu derbi sonrasında öğrencilerini kutladı. Maç sonrasında taraftarlarıyla bütünleşen Kara Kartallar’da, soyunma odasında da kutlama vardı. Futbolcularına kısa bir konuşma yapan Havutçu, “Derbiyi kazandık, ancak önemli olan kupayı kazanmak... Bursaspor’u yenip, Kayseri’de kupayı kazanmalıyız. Başka çaremiz yok. Bütün bir sezonu çöpe atamayız” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

‘Söz hocam kazanacağız’ Futbolcuların da hocalarına ve yönetime Türkiye Kupası’nı kazanacakları yönünde söz verdikleri belirtildi. Bu arada Ziraat Türkiye Kupası için Beşiktaşlı futbolseverlerin Kayseri’de yer ayırttıkları ve geniş çaplı bir katılımda bulundukları kaydedildi.

YORUM YAZ