MENÜ

Şimdi söz taraftarın

Arda'nın 2 hafta önce Manchester City'ye satıldığı yönündeki haberimiz büyük ses getirdi. Gelişmeyi yorumlayan futbolseverler ise kulübe iyi para ödenmesi halinde bu transfere sıcak bakıyor.

Şimdi söz taraftarın

Kaptan Arda Turan’ın, 2 hafta önce bir İngiliz kulübüne satıldığını, bu kulübün de isminin açıklanmasını istemeyen yönetici tarafından alınan bilgilere göre Manchester City olduğunu dün okurlarımıza duyurmuştuk. Bu haber futbol kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Şu sıralarda Galatasaray’ın en sevilen futbolcusu konumunda bulunan Arda hakkındaki bu haberi taraftarların nasıl karşılayacağı ise merak konusuydu. Futbolseverler, iyi para ödenmesi halinde Kaptan’ın büyük bir kulübe gitmesine oldukça sıcak bakıyor. İşte fanatik.com.tr’deki bazı yorumlar: ‘Kendisini dünyaya göstersin artık’

- Verebileceği her şeyi verdi bu takıma. Artık çok daha büyük takımlarda oynamalı. Gitmezse kapasitesini artıramaz. Bence gitmeli. Kendisine her şey için şimdiden teşekkür ediyoruz.

- Manchester City değil de United olsa, biz de gururlansak bari. Ya da Arsenal, Chelsea, Liverpool daha çok yakışır kaptanımıza.

- Bu sene de gitmezse, Arda kendini yakar. Artık futbolunu geliştiremiyor Türkiye’de. Orada formayı kapması için kondisyonunu ve futbolunu geliştirmeye mecbur kalacak.

- Yakışır Ardamız’a. Değerini bulursa neden olmasın? En az 15 milyona gitmeli. Yerine Chamakh alınsa güzel olabilir.

- Arda’nın gideceği kulüpten bize ne? Kim fazla para veriyorsa ona gitsin. Bizim için önemli olan Galatasaray’dır. Ben de üzülürüm Arda Galatasaray’dan giderse. Çünkü benim gibi onun futboluna doymadı daha Türkiye. Hayırlısı olsun.

- Topkapı Sarayı’ndan Kaşıkçı Elması’nın gönderilmesi gibi oldu bu. Tıpkı Arda da Kaşıkçı Elması gibi harika, fakat unutmamak gerekir ki, Topkapı Sarayı’nda olduğu gibi daha nice eserler var Galatasarayımız’da paha biçilemeyen.

- Eğer bu doğruysa Galatasaray çok doğru yapar, Arda’yı 21 milyona satar. Kulüp çok kâr eder, Arda muradına erer ve taraftarın gözünde çok büyür. Diğerleri gibi bedavaya gitmez, kulübe kâr ettirdiği için de başarısız olursa geri döner.

- Avrupa’da oynayan lejyonerlere ihtiyacımız var. Ülkemiz ve Galatasarayımız’ı Premier Lig’de temsil etmesi hepimizi gururlandırır. Hele gol attıkça, asistler yaptıkça A Milli Takımımız kazanacak, stres olmadan o da kendini geliştirecektir.

- Artık kendisini dünyada göstermesi gerekiyor. Yeterli Türkiye’de oynadığı. Ve Robinho da Galatasaray’a gelsin. Merak etmeyin, Arda’lar geliyor alt yapıdan. Emre Çolak çok daha yetenekli bir oyuncu olacak, göreceksiniz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ