MENÜ

Şimdi sıra onlarda!

Bundan sonra genç futbolculara şans vereceğini söyleyen Bülent Ünder, Anıl Dilaver, Cem Sultan ve Bilal Özhan'ı, Kasımpaşa maçında ilk 11'de sahaya sürecek.

Şimdi sıra onlarda!

Taraftarlar, şampiyonluk yarışına havlu atıldığından beri artık gençlere şans verilmesi gerektiğini düşünüyordu. Bülent Ünder’in takımın başına geçmesiyle, umutlar artmıştı ancak yine beklenen hamle gelmedi. Ta ki Beşiktaş maçına kadar... Karşılaşma sonunda tecrübeli teknik adam, kalan 3 maçta gençlere şans vereceğini açıkladı. Önümüzdeki hafta oynanacak Kasımpaşaspor karşılaşmasında Anıl Dilaver, Cem Sultan, Emre Çolak ve Bilal Özhan ilk 11’de sahaya çıkacak. Ahmet Kesim ve Uğur Ayhan ise yedek kulübesinde oturacak. Ayrıca ilerleyen haftalarda Berkin Aslan, Berk Neziroğluları, Caner Öztürk gibi isimler de A takımda kendilerine şans bulabilir.

KİM BU GENÇLER?
Emre Çolak ve Anıl Dilaver, daha önce A takımda forma giydiği için taraftarların yakından tanıdığı isimler. Ancak diğer oyuncular için aynı şey söz konusu değil.

İşte Aslan’ın genç yıldızları:

CEM SULTAN: Genç takımlarda attığı gollerle adını küçük yaşta duyuran Cem Sultan, A2’de de fırtına gibi esiyor. Aslında yaklaşık 1 ay önce A takıma alınmıştı ancak şanssız bir sakatlık yaşadı. 1991 doğumlu forvet, özellikle son vuruşlardaki başarısıyla ön plana çıkıyor.

BİLAL ÖZHAN: Orta sahanın ortasında görev yapan Bilal’in özelliği, oyunun iki yönünü de oynayabilmesi. Hocaları oyun stilini, M.United’ın tecrübeli oyuncusu Scholes’e benzetiyor. 1992 doğumlu yıldız adayı, önümüzdeki sezon A takımda kalıcı olabilir.

AHMET KESİM: Daha önce A takımın hazırlık kamplarına katıldı. Savunmanın ortasında görev yapıyor ve hava toplarında oldukça etkili. 21 yaşındaki stoperin en önemli artısı, fazlasıyla golcü olması. Son olarak,A2 takımın Güngören Bld.’yi 5-1 yendiğimaçta 2 gol birden attı.

BERKİN KAMİL ASLAN: Rijkaard geçtiğimiz sezon kendisine az da olsa şans vermişti. Sol ayağını etkili kullanıyor, rahat adam geçiyor, gol yollarında başarılı. 19 yaşındaki oyuncu, hücuma dönük olarak orta sahanın her bölgesinde oynayabiliyor.

BERK NEZİROĞLULARI: Sol kanadı oldukça etkili kullanan Berk, genelde bek olarak görev yapıyor. En önemli artıları sürati ve top kontrolü. Defansif yönünü geliştirebilirse, önümüzdeki sene daha çok şans bulabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ