MENÜ

Siirt dişine göre rakip buldu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Siirtspor'un futbol şube sorumlusu Barış İlçin, "Araklıspor ile maçımız birbirine denk iki takımın mücadelesi olacak" dedi.

Siirt dişine göre rakip buldu

İlçin, yaptığı açıklamada, deplasmanda oynayacakları Araklıspor maçının hazırlıklarını tamamladıklarını, karşılaşmanın denk iki takımın centilmence mücadelesi şeklinde geçeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Hafta boyunca takımın hazırlıklarını sürdürdüğünü ifade eden İlçin, şunları kaydetti:
"Bilindiği üzere bizim play-off iddiamız kalmadı. Rakibimizle eşit puana sahibiz. Araklıspor ile maçımız birbirine denk iki takımın mücadelesi olacak. Sakat ve cezalı futbolcularımızın sayısı 5’ten 3’e düştü. Bu maçta centilmence güzel bir oyun ortaya koymaya çalışacağız.

İki takım için de rahat geçeceğini düşündüğümüz bu maçta taraftarların zevkli bir karşılaşma izleme imkanı bulacaklarına inanıyoruz. Kulüp olarak artık gelecek sezonun hesaplarını yapmaya başladık. Bu nedenle kalan maçlarımızda genç oyuncularımıza takımda yer vererek, onların deneyim kazanmalarını sağlamaya çalışacağız. Bu arada, amatör takımlarda oynayan yetenekli gençleri de takip ediyoruz. Bu gençleri de takıma kazandırmak istiyoruz."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ