MENÜ

Sihirbazın yıldızları!

Yeni yönetime girmesi beklenen Haldun Üstünel, yarınki Şampiyonlar Ligi finali için gittiği Londra'da temaslarını sıklaştırdı. Daha önce çok iyi ilişkiler kurduğu City'den Dzeko ve Kolarov, United'dan da Nani'yi isteyecek olan Üstünel, ilk görüşmeyi ise Chelsea'yle yaptı!

Sihirbazın yıldızları!

22 Haziran’da gerçekleşecek seçimli genel kurulda başkan Ünal Aysal’ın listesine girmesi beklenen Haldun Üstünel’in Londra seferi başladı. Aysal’dan aldığı yetkiyle Şampiyonlar Ligi finalini izlemek üzere İngiltere’ye giden ‘transfer sihirbazı’ lakaplı Üstünel, temasları sıklaştırmış durumda. İlk görüşmeyi Chelsea ile Ashley Cole için yapan genç yöneticinin, İngiliz devinden olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. İşte bu yüzden, rota Manchester City’ye çevrildi. City’nin başkanı Khaldoon Al Mubarak’le çok iyi ilişkileri olan ve geçmiş yöneticilik döneminde Elano ve Jo gibi isimleri piyasa değerinden çok daha düşük rakamlara Galatasaray’a getiren Üstünel’in listesinde bu kez yeni isimler var. Sol bek için Al Mubarak’ten Aleksandar Kolarov’u isteyen Üstünel, forvet hattında da Dzeko için nabız yoklayacak.

Juventus aradan çekilince...


Bir süredir gündemde olan Nani için de Manchester United’a teklif götürülecek. Portekizli yıldızdan senelik 6 milyon Euro kazandığı için Juventus’un vazgeçmesi, Sarı-Kırmızılılar’ın önünü açmış durumda. 7.5 milyon Euro’luk bir bonservis bedelinde mutabakat sağlanırsa, Galatasaray’ın Nani’yi renklerine bağlaması yüksek ihtimal görünüyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ