MENÜ

Show time

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nun 3 ayda bir gerçekleşen olağan toplantısında Başkan Aziz Yıldırım rüzgarı esecek. Yıldırım, üst üste gelen sportif başarılar ve bitmek üzere olan tesislerle, gövde gösterisi yapacak.

Show time

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu olağan toplantısı bugün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Yüksel Günay başkanlığındaki toplantıda 2011 yılının ilk 3 aylık faliyetleri değerlendirilecek. Saat 10:00’da başlayacak toplantının yıldızı ise Başkan Aziz Yıldırım olacak. Başkan, toplantıda gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi düşündüğü projeleri üyelerin bilgisine sunacak.

Yıldırım’ın en çok önem verdiği iki tesisten biri Ataşehir’de inşa edilen Ülker Arena Spor Salonu diğeri ise Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’nde yapımı süren Topuk Yaylası Tesisleri. Kısa aralıklarla bu iki tesisi basın mensbuplarına ve Divan Kurulu üyelerine gezdiren Fenerbahçe Başkanı, büyük bir iftiharla tesislerle ilgili son bilgileri üyelere aktaracak. Eylül ayında tamamlanması beklenen Ataşehir Kompleksi’nde 13 bin 800 kişilik dev salonun yanında, 2 bin kişilik bir salon daha yapılacak. Basketbol ve voleybol takımları yeni sezonda maçlarını burada oynayacak.

İftihar ettiği Topuk Yaylası’nın son durumu hakkında üyeleri bilgilendirecek olan Aziz Yıldırım, onların önüne futbolda liderliğin verdiği moral ve güçle çıkacak. Bayan basketbol ve erkek voleybol takımlarının şampiyonluklarından duyduğu mutluluğu üyelerle paylaşacak olan Yıldırım, Kenan Evren Lisesi’nin yerine yaptırılacak olan Fener Center ile ilgili de üyeleri bilgilendirecek.

Topuk Yaylası Tesisleri: Başkan Aziz Yıldırım’ın, geçtiğimiz hafta sonu Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle birlikte Topuk Yaylası Tesisleri’i gezerken duyduğu mutluluk ve gurur yüzünden okunuyordu.

Ataşehir Ülker Arena: Yapımı hızla süren Ataşehir Ülker Arena Spor Kompleksi inşaatına büyük önem veren Aziz Yıldırım, bir süre önce basın mensuplarıyla birlikte buraya bir gezi düzenlenmişti.

Futbol takımı zirvede: Ligin ikinci yarısında harikalar yaratan Fenerbahçe Futbol Takımı, ligin bitimine 4 hafta kala zirveye geri aldı. Şampiyonluk içinse sadece 360 dakika kaldı.

Üst üste 6. şampiyonluk: Final serisinde ezeli rakibi Galatasaray’a büyük bir üstünlük sağlayan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, mutlu sona ulaşırken, üst üste 6. şampiyonluğuna imza atmayı bildi.

Şampiyon voleybolcular:
Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, sezon içinde birçok sorun yaşamasına karşın, müthiş bir finiş yaparak sezonu Aroma Erkekler 1., Ligi Şampiyonu olarak kapatmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ