MENÜ

Shota Arveladze: Futbolcu taraftarına güvenmeli

Trabzonspor teknik direktörü Shota Arveladze, futbolcularıyla taraftarları arasında güven duygusunun inşa edilmesi gerektiğini söyledi.

Shota Arveladze: Futbolcu taraftarına güvenmeli

Trabzonspor teknik direktörü Shota Arveladze, "Futbolcu sahada hata yapsa bile tribünlerden tepki almayacağını bilirse daha fazlasını yapmak için elinden geleni ortaya koyacaktır" dedi.

"ALKIŞ ALAN BİR TAKIM YARATTIK"

Shota Arveladze, kulüp dergisine yaptığı açıklamada hedeflerini taraftarlarıyla paylaşırken şunları söyledi: "Geride bıraktığımız sürece dair en büyük mutluluğum tribünlerden alkış alan bir takım ve oyun anlayışı ortaya çıkarabilmiş olmamız. İyi çalıştık ve lige hazır hale geldik. Eksiklerimiz tabii ki var. Bir yandan bizi zirvede tutacak sonuçları almak, diğer yandan eksiklerimizi gidermek için çalışıyoruz."

"EN ÖNEMLİ KONU GÜVEN"

Eksiklerini giderirken en çok önemsediklerini konunun güven duygusu olduğunun da altını çizen Gürcü teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önce takımın kendine güvenmesini sağlamaya çalışıyoruz. Buna katkı yapacak olan gerçek ise taraftarların ve camianın takımlarına güvenmesi. Futbolcu sahada hata yapsa bile tribünlerden tepki almayacağını bilirse daha fazlasını yapmak için elinden geleni ortaya koyacaktır. Aksi durumda herkes bireysel olarak görevini yapıp topu karşıya atma mücadelesi içinde olacaktır. Biz bu ikinci durumun olmasına asla izin vermeyeceğiz. Kendimize güveneceğiz, taraftarımızın bize her daim itici güç olacağına güveneceğiz. Onlar da bize güvenecek ve eminim her şey çok daha güzel olacak. Yine söylüyorum; Trabzonspor bize büyük mutluluklar vermeye hazır. Yeter ki buna ortak olmak isteyelim."

Ömür AVCI, Trabzon-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ