MENÜ

Shota Arveladze: Beşiktaş maçının zor olduğunu biliyoruz

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de 23 Kasım Pazar günü Beşiktaş ile zor bir maç oynayacaklarını söyledi.

Shota Arveladze: Beşiktaş maçının zor olduğunu biliyoruz

Kulübün resmi internet sitesine konuşan Arveladze, son maçta Gençlerbirliği’ne karşı 2 puan kaybettiklerini belirterek, "O puanları kimse geriye vermez, maçı da tekrar kimse oynatmaz. Gelecek maçları düşünmek zorundayız. Stoperlerimiz Donk ve Barış Başdaş cezalı ama maça 11 kişi çıkacağız. Beşiktaş maçının zor olduğunu biliyoruz. Biz zor işleri yapmayı seviyoruz ve buna alıştık. Umut ile çıkacağız bu maça. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur" ifadelerini kullandı.

Lacivert-beyazlı futbolcu Tunay Torun ise Beşiktaş maçının önemine dikkati çekerek, "Beşiktaş maçı çok önemli. Formda ve büyük bir takıma karşı oynayacağız. Bu maça iyi hazırlanacağız. Oradan en az 1 puanla döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Tunay, taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını aktararak, "Her takımın taraftarı olması lazım. Bizim de ihtiyacımız var onlara. İnşallah bizi orada da yalnız bırakmazlar" şeklinde görüşlerini aktardı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ