MENÜ

Shaq göz yaşlarını tutamadı!

NBA'e art arda kazandıkları 3 şampiyonlukla damga vurmuşlardı. Onlarınki arkadaşlıktan öte kardeşlik gibiydi... Kobe Bryant'ın hayatını trajik bir şekilde kaybetmesinin ardından yıllardı Kobe Bryant'la bir kavgalı bir barışık olan Shaquille O'Neal, eski dostu hakkında konuştu. Canlı yayında yaptığı açıklamalarda göz yaşlarına engel olamayan Shaq, "Uzun zamandır bu kadar keskin bir acı yaşamadım." açıklamasında bulundu.

Kobe Bryant'ın trajik bir şekilde hayatını kaybetmesinin ardından eski takım arkadaşı Shaquille O'neal canlı yayında bu konuyla ilgili duygularını paylaşırken göz yaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Shaquille O'neal üzüntüsünü ise şu sözlerle dile getirdi, "Yaptıklarımızdan ötürü isimlerimiz hep birlikte anıldı. İş bitirici, iki zihnen güçlü insan… Bazı şeyler söyler, ama saygı hiçbir zaman kaybolmaz. Ama iş çizgilerin içine ve kazanmaya geldiğine, o ve bendik, bu bizim işimizdi. Artık onunla Hall of Fame seremonisinde şakalaşamayacak olmamız, ‘Senin 4, benim 5 (şampiyonluk) var diyemeyecek olmamız… Beraber kalsak 10 kez şampiyon olurduk diyemeyecek olmamız. Bunlar geri gelmeyecek şeyler. Babamı ve kız kardeşimi kaybetmemle birlikte… Tek dileğim bu olurdu, onlara bir şeyler söyleyebilmek. Böyle bir şeyi hayal bile edemiyorum. Böyle bir şey hiç görmedim. Tüm basketbol idollerim, hepsi yaşlandı… Dünyanın en harika basketbol oyuncusunu kaybettiğimiz düşüncesi… İnsanlar zamanla geçecek diyor ama benim için çok zor olacak.” ifadeside bulundu

YORUM YAZ