MENÜ

Shaco Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Shaco İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends dünyasında yer alan şampiyonlar arasında en ilginç hikayeye sahip karakterlerden biri olan Shaco, sırf oyuncuların merak ettiği için seçtiği bir şampiyon. Öyle ki seveni de eksik olmuyor. Shaco S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini sizler için derledik. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Shaco Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Shaco İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends dünyasında yer alan şampiyonlar arasında en ilginç hikayeye sahip karakterlerden biri olan Shaco, sırf oyuncuların merak ettiği için seçtiği bir şampiyon. Öyle ki seveni de eksik olmuyor. Shaco S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini hazırladık.

Haberin Devamı

İblis Soytarı Shaco

Bundan yıllar yıllar önce Shaco, sadece şımarık bir prense oyuncak olsun diye yapılan bir kukladan ibaretmiş. Fakat bu kuklanın efsunu sonradan ortaya çıkmış. Shaco ölüme ve kargaşaya karşı müthiş bir haz duyuyor. Her ne kadar şımarık bir prensten ibaret olsa da Shaco'nun biricik sahibini kaybetmesi ve karanlık büyülerle yozlaşması onu değiştirmiş.

O zamanlar nazik bir kukla olan bu şampiyon şimdilerde eziyet ettiği insanların çığlıklarından zevk alıyor. Oyuncakların gücünü ve basit hileleri ölümcül biçimlere sokarak kanlı oyunlarını oynamaktan çekinmiyor. Bunları sadece komik buluyor. Bir gece olur olmadık bir kahkaha kulağınızda çınlarsa, bilin ki Shaco'nun bir sonraki oyuncağı siz olacaksınız.

Haberin Devamı

İblis Soytarı Shaco Oynanış Biçimi

Shaco gibi bir şampiyonun tabi ki pasif skilinin Arkadan Vuruş adını alması çok doğal. Şampiyon bir birime ardından saldırır. Otomatik saldırısı kritik vuruş yaparak hasar verir. Herhangi bir rakibe fark etmeksizin 3 saniyede bir defadan fazla bu skili kullanamaz. Bu durum skilin bekleme süresine göre değişebilir.

Klavyeden Q ile aktif hale gelen yetenek Kandırmaca, şampiyon yakın bir alana ışınlanır ve en fazla 4.5 saniye kadar görünmez olur. Başka bir yeteneğini kullansa dahi görünmezliğini korur.

Klavyeden W ile aktif hale gelen yetenek Soytarı Kutusu, şakacı şampiyonumuz hedef noktaya bir Soytarı Kutusu bırakır. Bu kutu 2 saniye sonra görünmez bir hal alır. Rakip kutuya yaklaştığında açılır ve yakın menzildeki rakiplere korkutup onlara saldırır. Bu saldırının sonucunda büyü hasarı verir. Kutu görünmez iken en fazla 60, saldırı sırasında ise 5 saniye aktifliğini korur.

Klavyeden E ile aktif hale gelen yetenek Çift Zehirli Bıçak skili pasif haldeyken, kullanıma hazırlanır. Şampiyonun normal saldırıları hedefin hareket hızı değerini azaltır. Aktif hale geçtiğinde ise, fiziksel hasar verir. Hedefin eksik can miktarına bağlı olarak, bıçağın verdiği hasar en fazla 0 olarak artar.

Son olarak klavyeden R ile aktif hale gelen yetenek Halüsinasyon skilinde ise şampiyon ortadan yok olur. Daha sonra 18 saniye boyunca yanında kalacak bir klonla yeniden ortaya çıkar. Klonda tıpkı şampiyon gibi hasarın %75 kadarını verir. Gördüğü hasar ise %50 oranında artar. Klon öldüğünde patlar. Böylece yakındaki rakiplere büyü hasarı verir.

Haberin Devamı

Klon. yeteneği kullanarak ya da klavyeden alt tuşuna basılı tutup sağ fare tuşu kullanılarak yönlendirilebilir. Klon öldüğünde ise ortaya 3 küçük Soytarı Kutusu ortaya çıkarır. Bu kutular tetiklendikten sonra büyü hasarı verir.

İblis Soytarı Shaco S11 Rün Dizilimi

S11 yeni sezonda Shaco şampiyonunun yeni rün dizilimi;

Hâkimiyet

Keskin Sağanak

Ani Darbe

Gözyuvarı Koleksiyonu

İnsafsız Avcı

İsabet

Efsane: Çeviklik

Son Darbe ve ayrıca;

+ %9 Saldırı Hızı

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 5 Zırh

İblis Soytarı Shaco S11 Yetenek Skilleri

S11 yeni sezonda Shaco şampiyonunun yeni yetenek skilleri dağılımı;

Kandırmaca: 2- 8- 10- 12- 13

Soytarı Kutusu: 1- 14- 15- 17- 18

Çift Zehirli Bıçak: 3- 4- 5- 7- 9

Halüsinasyon: 6- 11- 16

İblis Soytarı Shaco S11 Counter Pickler

Haberin Devamı

S11 yeni sezonda şakacı Shaco şampiyonunun, karşısında daha güçlü olan şampiyonlar;

Warwick

VI

Lee Sin

Udyr

Shyvana

İblis Soytarı Shaco S11 Full Build S11 Eşya Dizilimi

Sıçra: imleç doğrultusunda kısa mesafe kat etmesi sağlanır.

Közbıçak

Draktharr'ın Gece Kılıcı

Ebedi Kılıç

Vahşi Hydra

Gezgin Çizmesi

Koruyucu Melek

İblis Soytarı Shaco Kostümleri

Tüm sezonlar boyunca şakacı Shaco şampiyonunun sahip olduğu tüm kostümler;

Klasik Kostüm

Deli Şapkacı Kostümü

Asil Kostümü

Fındıkkıran Kostümü

Çalışkan Kostümü

Tımarhane Kaçkını Kostümü

Maskeli Kostümü

Joker Kostümü

YORUM YAZ