MENÜ

Sezer: Borcumu ödeme zamanı

Geçen sezon çok büyük zorluklar yaşadığını söyleyen tecrübeli oyuncu, “Bu zor günlerimde Fenerbahçe camiası hep arkamda durdu. Şimdi sıra bana geldi” dedi

Sezer: Borcumu ödeme zamanı

Eskişehirspor’dan büyük umutlarla alınan ancak şike soruşturması ve ardından geçirdiği sakatlıklar yüzünden kendini gösterme şansı bulamayan Sezer Öztürk’ten iddialı sözler. Yaşadıkları nedeniyle çok zor günler geçirdiğini ifade eden tecrübeli futbolcu, “Geçen sezon en fazla mağdur olanlardan biriyim. O kadar yıprandım ki, yaşadıklarımı ömrüm boyunca unutamayacağım. Çok zor günlerdi benim için. İftira attılar, çok mağdur oldum, bu da performansıma olumsuz yansıdı. Mental olarak çok yıprandım, ama o zor günlerden bir o kadar da güçlü çıktım. Bu zor günlerimde Fenerbahçe camiası her zaman arkamda durdu, bana büyük destek verdi. Şimdi ben de borcumu ödemek istiyorum. O yeteneği, o gücü kendimde görüyorum. Her şey sıfırdan başlıyor.

‘Arkadaşlık üst düzeyde’


Sakatlık yaşamazsam, Sezer’in neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. Bunu da herkese göstereceğim. Uzun yıllardır birbiriyle oynayan oturmuş bir kadromuz var. Takımda arkadaşlık üst düzeyde. Burası Fenerbahçe, her zaman kaliteli transferler olur. Çok kaliteli bir takımız. Ligde şampiyon olacak, Türkiye Kupası’nı yine kazanacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ