MENÜ

Şeytani zaferi!

Bugüne kadar Alman takımlarına karşı ikili maçlarda hiç tur atlayamayan Manchester United, Schalke 04 engelini 2-0'la geçerek, bu şanssızlığını kırma adına önemli bir fırsatı eline geçirdi.

Şeytani zaferi!

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İngiliz temsilcisi Manchester United, daha önce ikili maçlarda bugüne kadar Alman ekiplerine karşı hiç turu geçememişti. Ancak Kırmızı Şeytanlar, önceki gün Schalke 04’ü hem de deplasmanda 2-0’la geçti hem de ülkelerinde oynanacak Devler Ligi finalinde mücadele etme şansını büyük ölçüde eline geçirdi. Yaklaşık 27 yıldır United’ın teknik direktörlüğünü yapan Sir Alex Ferguson, Schalke 04 karşısında alınan zaferi, “Şimdiye kadarki en iyi oyunlarımızdan birini ortaya koyduk. Oyuncularımın göstermiş olduğu performans, beni çok mutlu etti. 1999’da Juventus’a karşı da benzer bir oyunu sergilemiştik. Ama bu maç, onu gölgede bıraktı” dedi.

Haberin Devamı

Ryan Giggs tarihe geçti

Veltins Arena’da 54 bin taraftarının desteğini alan Raul’lu ev sahibi, güçlü rakibi önünde önce Ryan Giggs’in sonra da Wayne Rooney’nin golleriyle sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Giggs de rakip fileleri havalandırarak, 37 yıl 148 günle Şampiyonlar Ligi tarihinde gol atan en yaşlı oyuncu unvanını 37 yıl 86 günle elinde bulunduran Filippo İnzaghi’den kapmayı başardı. United ile Schalke 04 arasındaki rövanş maçı ise 4 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

YORUM YAZ