MENÜ

Şeyma Subaşı'nın yeni oyuncağı

Oyun tutkunlarını bambaşka bir deneyimle farklı dünyalara yolculuk yaptıran sanal gerçeklik teknolojisi dünyada hızla yayılırken ünlü isimler de VR oyunları oynadıkları anları sosyal medyadan paylaşıyorlar. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Şeyma Subaşı da evinde VR oyunu oynadığı anları takipçileriyle paylaştı.

Hareketlerinizi üç boyutlu bir dünyada gerçeğe dönüştürerek, oyun ve filmleri adeta yaşamanıza imkan tanıyan sanal gerçeklik gözlükleri, teknoloji dünyasının son dönemlerdeki yeni gözdesi. Kullanıcıların sinema ve oyun keyfini inanılmaz boyutlara taşıyan ve bu nedenle kuşkusuz ki artık beklentilerini oldukça fazla yükselten bu ürünler daha çok konuşulmaya ve bu alandaki teknolojilerin gelişimine zemin hazırlamaya devam edecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Oyun dünyasının son yıllarda en çok dikkat çeken alanlarından biri haline gelen sanal gerçeklik oyunlarına magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden Şeyma Subaşı da merak saldı. İşte Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı video...

YORUM YAZ