MENÜ

Sevilla'nın flaş Galatasaray paylaşımı taraftarları çıldırttı

Son dönemde Galatasaray'dan Fernando ve Marcao'yu transfer eden Sevilla, daha önce Sarı Kırmızlı ekip forması giyen Alex Telles'i de Manchester United'dan kiraladı. Sevilla'nın bir dönem Sarı Kırmızılı ekibin başarısı için ter döken 3 oyuncu ile ilgili yaptığı Galatasaray paylaşımı, Sarı Kırmızılı ekip taraftarları tarafından tepkiyle karşılandı.

Sevilla'nın flaş Galatasaray paylaşımı taraftarları çıldırttı

LaLiga ekiplerinden Sevilla, transfer çalışmaları doğrultusunda sol bek arayışını noktaladı ve Manchester United'dan Alex Telles'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Brezilyalı yıldızın transferiyle İspanyol temsilcisinde daha önce Galatasaray'da forma giyen sayısı futbolcu sayısı 3'e yükseldi.

Haberin Devamı

Sevillanın flaş Galatasaray paylaşımı taraftarları çıldırttı

Galatasaray'dan 4.5 milyon Euro bonservisle Sevilla'ya giden Fernando, takımın vazgeçilmezlerinden oldu. Sarı Kırmızılılar, Brezilyalının eksikliğini hala hissediyor.

Bilindiği üzere ilk olarak Fernando'yu Temmuz 2019'da 4.5 milyon Euro'ya kadrosuna katan Endülüs ekibi, Temmuz 2022'de ise bonuslarla beraber 15 milyon Euro karşılığında Marcao'yu Galatasaray'dan koparmıştı.

Sevillanın flaş Galatasaray paylaşımı taraftarları çıldırttı

Galatasaraylı taraftarlar, Sevilla'nın Marcao transferindeki tutumu nedeniyle tepkili. Bilindiği üzere ilk olarak yıldız stoperle anlaşan İspanyol ekibi, transferi bonuslarla 15 milyon Euro'ya bitirdi.

Telles hamlesi sonrası Sevilla'dan flaş bir sosyal medya hamlesi geldi. İspanyol ekibinin resmi Twitter hesabından ''Fernando, Marcao, Alex Telles. Teşekkürler, Galatasaray'' tweeti atıldı. Bu tweet, Galatasaraylı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. Tweetin altına binlerce eleştiri yorumu geldi.

Haberin Devamı

Sevillanın flaş Galatasaray paylaşımı taraftarları çıldırttı

Galatasaray, Ocak 2014'te 6.15 milyon Euro'ya transfer ettiği Telles'i Temmuz 2016'da 7.35 milyon Euro'ya Porto'ya sattı. 29 yaşındaki oyuncu, Porto ve Manchester United sonrası Sevilla'ya imza attı.

Victor Nelsson'u da istediği iddia edilen Sevilla, Sarı Kırmızılı ekipten önce futbolcuları ikna etme çabası nedeniyle Sarı Kırmızılı ekip taraftarları tarafından sert bir dille eleştiriliyor.

YORUM YAZ