MENÜ

Sevilla'nın Fenerbahçe maçı kamp kadrosu açıklandı

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla'nın sarı - lacivertlilerle oynayacağı karşılaşmanın kamp kadrosu açıklandı.

Sevilla'nın Fenerbahçe maçı kamp kadrosu açıklandı

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda temsilcimiz Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sevilla'nın kamp kadrosu belli oldu. İspanyol ekibinde tek eksik Avrupa kupaları için listeye eklenmeyen Tecatito...

Haberin Devamı

Kadroda yer alan isimler; Bono, Dmitrovic, Alberto Flores, Jesus Navas, Montiel, Bade, Nianzou, Acuna, Alex Telles, Gudelj, Fernando, Manu Bueno, Joan Jordan, Óliver Torres, Rakitic, Ocampos, Lamela, Suso, Bryan Gil, Rafa Mir ve En-Nesyri.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

İlk maçı deplasmanda 2-0 mağlup tamamlayan sarı - lacivertliler, evinde oynayacağı mücadeleyi üç farklı önde tamamlarsa adını doğrudan çeyrek finale yazdıracak.

Fenerbahçe'nin 90 dakikayı iki farklı önde kapatması halinde uzatma dakikalarına geçilecek. Tek farklı Fenerbahçe galibiyeti, her türlü beraberlik ve Sevilla galibiyetinde ise turu atlayan taraf İspanyol ekibi olacak.

Sevillanın Fenerbahçe maçı kamp kadrosu açıklandı

MÜCADELENİN HAKEMİ BELLİ OLDU

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Sevilla ile UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda oynayacağı karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Hakem Michael Oliver yönetecek.

Haberin Devamı

İngliz hakemin yardımcılıklarını ise Stuart Burt ve Simon Bennett yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Andrew Madley olacak. VAR olarak ise Stuart Attwell ile David Coote görev alacak.

GALATASARAY'DA ZANIOLO KARARI

Olivera, 2019 yılında Fenerbahçe'nin son 32 turunda deplasman maçında Zenit'e 3-1 mağlup olduğu mücadelede düdük çalmıştı.

YORUM YAZ