MENÜ

Sevilla'da Sergio Ramos transferine şok tepki! 'Saygı eksikliği, bıktık usandık'

Sezon sonu PSG ile sözleşmesi sona eren Sergio Ramos'a dev kulüpler talip çıktı. Birçok takımdan transfer teklifi alan dünyaca ünlü futbolcu, kararını verdi ve 18 yıl önceki kulübü olan İspanya temsilcisi Sevilla'ya transfer oldu. 37 yaşındaki futbolcunun La Liga ekibine katılmasının ardından, taraftar gurubundan şok bir tepki geldi.

Sevilla'da Sergio Ramos transferine şok tepki! 'Saygı eksikliği, bıktık usandık'

Son zamanlarda Galatasaray, Suudi Arabistan ve birçok kulüp ile ismi geçen Sergio Ramos kararını verdi ve Sevilla'ya transfer oldu. Yıldız futbolcu, 18 yıl aradan sonra tekrardan geldiği İspanya temsilcisinde şok bir tepki ile karşı karşıya kaldı. La Liga ekibinin önde gelen taraftar grubu, Ramos'un takıma transfer olmasına karşı çıktı. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

GALATASARAY İLE ADI GEÇTİ

PSG ile sözleşmesi bitince boşa çıkan Sergio Ramos'a Galatasaray talip çıkmıştı. Sarı-kırmızılılar, İspanyol futbolcunun transferi için yoğun mesai harcamıştı.

Dış basında çıkan haberlerde yıldız futbolcuya yılda 11 milyon Euro teklif eden CimBom, transfere nokta koymaya hazırlanırken Rene Ramos'un son dakikada ekstra komisyon ve para talebinde bulunması nedeniyle imzalar atılamadı.

Sevillada Sergio Ramos transferine şok tepki Saygı eksikliği, bıktık usandık

SUUDİ ARABİSTAN'DAN GELEN DEV TEKLİFE RET

Birçok takımdan teklif alan Sergio Ramos'a, transfer sezonuna damga vuran Suudi Arabistan'dan da teklif geldi. Benzema'nın forma giydiği Al Ittihad sezon başına 20 milyon euro ve toplamda 50 milyon eurodan fazla bir ücret önerdi. Fakat İspanyol futbolcu bu teklifi reddetti.

Haberin Devamı

SEVILLA'YA İMZA ATTI

Sergio Ramos, İspanyol ekibi Sevilla'yla sözleşme imzalayarak yeniden La Liga'nın yolunu tuttu. Sevilla, Sergio Ramos'u transfer ettiğini paylaştığı sosyal medya gönderisinde duyurdu. Sevilla, Ramos ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Sevillada Sergio Ramos transferine şok tepki Saygı eksikliği, bıktık usandık

18 YIL SONRA DÖNDÜ

2005'te Real Madrid'e 27 milyon Euro bedelle transfer olan deneyimli stoper böylece tam 18 yıl sonra yuvasına geri döndü.

TARAFTAR GRUBUNDAN ŞOK TEKPİ

Sevilla'nın önde gelen tribün gurubundan, yönetimine şok bir tepki geldi. İşte taraftar grubunun sosyal medyadan yaptığı açıklama:

"Neredeyse 50 yıldır Sevilla FC'nin bir ultra grubu olarak, bu imzayı önerenleri reddettiğimizi ifade etmek istiyoruz. Nefret ya da kinle değil, kulübümüze, tarihine ve taraftarlarına duyduğumuz sevgi ve gururla hareket ediyoruz. Bu imzanın sadece teklif edilmesinin bile bizi büyük yapan değerlere, armamızı koruyan sembollere ve efsanelere ve geçmişte bu oyuncunun aşağılamalarına maruz kalan binlerce Sevillalılara karşı bir saygısızlık olduğuna inanıyoruz.

Bu imzanın, Sevilla FC'yi büyük yapan şeyin ne olduğunu anlamayan ya da kavrayamayan ve sadece kişisel veya ekonomik çıkarlarını gözeten bazı yöneticilerin çıkarlarına daha fazla fayda sağladığını düşünüyoruz. Biz onların korosu değiliz ve her zaman Sevilla FC'nin yanında olacağız, ancak kararlarıyla onu lekeleyenlerin değil.

Haberin Devamı

Sevillada Sergio Ramos transferine şok tepki Saygı eksikliği, bıktık usandık

Sevilla taraftarlarının hafıza ve gurur sahibi olması, durumu analiz etmesi ve kendi sonuçlarını çıkarması gerektiğine inanıyoruz. Grup olarak bu konuda çok netiz ve her geçen gün değerlerimizi ekonomik boyutun önüne koyanların sayısının azaldığını bilmemize rağmen, Biris Norte bu konuda pazarlık yapmıyor.

Bu açıklama özellikle Sevilla FC yönetim kuruluna yöneliktir, çünkü her kararla birlikte armaya yönelik hislerimize saygı duyan bir modelden daha da uzaklaştıklarına inanıyoruz. Bir kez daha söylüyoruz: arma ve taraftarlar için haysiyet, değerler ve saygı, yüz yılı aşkın bir geçmişe sahip bir varlığın sürdürülmesi gereken temeldir. Sevilla FC'nin yöneticilerinin ve büyük hissedarlarının ekonomik çıkarlarını olmanın gerçek anlamının önüne koyduklarını görmekten bıktık usandık, ancak bunu bir dereceye kadar anlayabiliyoruz, çünkü bu onların işinden, geçim kaynaklarından başka bir şey değil ve bu kulübe karşı gerçek bir sevgiyle büyümediler, aksine bağlılıkları miras kaldı ya da hisse şeklinde satın alındı.

Haberin Devamı

Birçok kişinin iddia ettiğinin aksine, Biris Norte olarak maçlar sırasında herhangi bir oyuncuya yönelik tezahürat veya hakaret gibi eylemlerde bulunmayacağımızı açıkça belirtmek isteriz. Ancak, Sevilla FC'nin ilkelerine ve onuruna aykırı herhangi bir eylemi de desteklemeyiz ve desteklememeliyiz.

Kimse unutmasın: Sevilla FC biziz, bir ofisten, Sevilla FC'nin sırtından geçinmeye devam etmek için bir koltuğa yapışanlar değil."

TRANSFERDE SON DAKİKA!

Sevillada Sergio Ramos transferine şok tepki Saygı eksikliği, bıktık usandık

 

YORUM YAZ