MENÜ

Sevilla'da Jorge Sampaoli dönemi resmen sona erdi!

Sevilla, Teknik Direktör Jorge Sampaoli ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Sevilla'da Jorge Sampaoli dönemi resmen sona erdi!

İspanya LaLiga ekiplerinden Sevilla, Teknik Direktör Jorge Sampaoli ile yolların ayrıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Getafe mağlubiyetinin ardından Arjantinli teknik adamın sözleşmesinin feshedildiği aktarıldı.

Haberin Devamı

İspanyol ekibi, takımın ligde alt sıralardan kurtulamaması ve son maçlarda alınan başarısız sonuçların ardından bu kararın alındığını belirterek Sampaoli'ye teşekkür etti ve kariyerinde başarılar diledi.

Ekim ayında İspanyol ekibine imza atan Sampaoli, 31 maçta 13 galibiyet aldı. Sevilla, bu süreçte 6 karşılaşmadan beraberlik çıkartırken, 12 maçı ise kaybetti.

UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlanmasına karşın Sevilla, küme düşme hattından bir türlü çıkamadı. Pahalı kadrosuyla büyük bir kabus yaşan Sevilla, ligde teknik direktör Sampaoli ile birlikte bir türlü istikrarlı sonuçlar alamadı.

FENERBAHÇE'Yİ ELEMİŞTİ

UEFA Avrupa Ligi Son 16 turunda Fenerbahçe'nin rakibi olan Sevilla, İspanya'daki ilk maçı Jordan ve Lamela'nın golleriyle kazanmıştı. Kadıköy'de oynanan rövanş maçında ise Fenerbahçe'ye Valencia'nın golüyle 1-0 mağlup olmasına rağmen tur atlamayı başarmıştı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ