MENÜ

Bu ne hal Marcao? Son hali görenleri şaşkına çevirdi

Temmuz 2022'de 13 milyon Euro ve bonuslar karşılığında Galatasaray'dan İspanyol ekibi Sevilla'ya transfer olan Brezilyalı savunmacı Marcao yeni takımında aradığını bulamadı. Sakatlıklardan dolayı bir türlü düzenli forma giyemeyen başarılı savunmacının son hali görenleri şaşırttı.

Bu ne hal Marcao? Son hali görenleri şaşkına çevirdi

İspanyol ekibine Galatasaray'dan transfer olduktan Marcao bir türlü istenen performansı yakalayamadı. Brezilyalı futbolcu son görüntüsü ile gündem oldu.

Haberin Devamı

GÖZDEN DÜŞTÜ

2022'nin yazında Galatasaray'dan Sevilla'ya 13 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Marcao, İspanya'da kayboldu. Sakatlıklardan bir türlü belinin doğrultamayan Brezilyalı stoper, Sergio Ramos'un da gelmesinin ardından gözden iyice düştü.

BU SEZON HİÇ OYNAMADI

Marcao, bu sezon sakatlıkları nedeniyle şu ana kadar hiç forma giyemedi. Geçtiğimiz sezon ise Sevilla formasıyla yalnızca 11 resmi maça çıkan Brezilyalı stoper, 718 dakika sahada kaldı.

Bu ne hal Marcao Son hali görenleri şaşkına çevirdi

MARCAO'NUN KİLOSU GÜNDEM OLDU

Geçtiğimiz yıl 13 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer olan Marcão'nun son hali, sosyal medyada gündem oldu.

İspanyol kulübü resmi hesabından toplu takım fotoğrafı paylaştı. Marcao'yu görenler kilo aldığı yönünde yorumlar yaptı.

Haberin Devamı

DEVLER LİGİ KADROSUNDA YOK

Brezilyalı Marcao, Sevilla'nın Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmedi. Yıldız oyuncu geniş kadroda yer almazken, Sevilla'nın B Grubu'nda Arsenal, PSV ve Lens karşısında oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek.

'SON FİYASKO ARDA GÜLER...'

GALATASARAY İDDİASI

İspanya basınında yer alan habere göre; Marcao için eski takımı Galatasaray devrede. Sarı-kırmızılılar, devre arasında Brezilyalı stoperi kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor. Sevilla da Marcao'nun ayrılığına sıcak bakıyor. Ocak'ta bu ayrılığın gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek.

Bu ne hal Marcao Son hali görenleri şaşkına çevirdi

NELSSON: OYNAMAZSAM GİDERİM

Galatasaray'da Davinson Sanchez transferi sonrasında Victor Nelsson yedek kulübesine geçti. Danimarkalı savunmacı bu durumu çok sorun etti ve ülke basınına verdiği iki röportajda da "Oynamazsam giderim" ifadelerini kullanmıştı.

Bu ne hal Marcao Son hali görenleri şaşkına çevirdi

YORUM YAZ