MENÜ

Servet yaktı!

Milli savunmacı maç 0-0 berabere giderken, 76'da Engin'e kaptırdığı topta takımının kaderiyle oynadı. Bu kritik hata Galatasaray'ın karşılaşmayı kaybetmesinde önemli etken oldu.

Servet yaktı!

Trabzonspor-Galatasaray maçı golsüz eşitlikle devam ederken, Servet Çetin yaptığı hatayla dev karşılaşmaya damgasını vurdu. Mücadelenin 76. dakikasında uzaklaştırması gereken topu ceza alanı kenarında kontrol etmek istediği anda Engin’e kaptıran milli savunmacı devamında da rakibini engelleyemedi. Bordo-Mavililer, Engin’in pasında Umut Bulut ile golü buldu. Oysa ki, bu dakikaya kadar karşılaşma dengede gidiyordu, ancak yedikleri golün ardından Sarı-Kırmızılılar’ın dirençleri kırıldı ve kritik mücadelede sahadan boynu bükük ayrıldılar.

Haberin Devamı

Rijkaard ile sorunu vardı
Gheorghe Hagi’nin göreve gelmesinden önce Rijkaard ile yıldızı bir türlü barışmayan Servet Çetin takımda düzenli olarak forma bulmakta zorlanıyordu. Hollandalı teknik adamla sürekli polemikler yaşayan tecrübeli oyuncu, Hagi’yle birlikte adeta yeniden doğdu ve son üç maçta ilk 11’in değişmez ismi oldu.

Harry Kewell üç maç sonra
Galatasaray’ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell Süper Lig’de üç maç aradan sonra formasını kavuştu. Sakatlığını atlatan tecrübeli oyuncu dünkü karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı ve 60. dakikada Misimovic’in yerine oyuna dahil oldu. Ancak kuvvet açısından eksik olduğu göze çarpan Kewell beklenen performansı sergileyemedi. Yıldız oyuncu, ligde son olarak Aslan’ın Karabükspor’a 1 Ekim’de 2-1 kaybettiği mücadelede forma giymişti.

YORUM YAZ