MENÜ

Sertaç Şanlı özel çocuklarla bir araya geldi

Euroleague'in 'One Team' projesiyle özel sporcular hem sosyal çevreye kazandırılıyor, hem de sporla tanışarak basketbolu öğreniyor. Proje kapsamında Anadolu Efes'in başarılı oyuncusu Sertaç Şanlı'da "One Team' elçisi olarak, 'One Team' ve basketbol aracılığı ile özel sporcularla iletişim kurmak önemli" dedi.

Euroleague'nin kurumsal sosyal sorumluluk projelerinden biri olan One Team'in global partnerlerinden Özel Olimpiyatlar ile hayata geçirilen projede One Team Ödülleri'ne aday gösterilen Anadolu Efes'in destekleriyle de özel sporcuların sosyal gelişimlerine katkıda bulunuldu.

Haberin Devamı

Anadolu Efes Kulübü, Özel Olimpiyatlar Türkiye bünyesinde bulunan 16 özel sporcuya iletişim kurma, sosyalleşme, takım çalışması, paylaşma ve spor yapma alışkanlığı kazanma gibi konularda eğitimler veriyor. Beylikdüzü Belediyesi ve Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) desteklediği projede özel sporcular sertifika ve madalyalarını aldılar.

One Team kapsamında verilen eğitimlerde özel sporculara sertifikalarını Anadolu Efes'in başarılı oyuncusu Sertaç Şanlı verdi.

YORUM YAZ