MENÜ

Serkan Çömez'in Diyarbakır at yarış tahminleri

4 Eylül 2018 Salı Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Serkan Çömez günün programını değerlendirdi.

Serkan Çömez'in Diyarbakır at yarış tahminleri

4 Eylül 2018 Salı Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Serkan Çömez günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Diyarbakır sezonu açılıyor

21 yarış gününün yapılacağı Diyarbakır yarış sezonunda, 67’si Arap, 68’i İngilizlere olmak üzere toplam 135 koşu planlandı. 4 Eylül‘de gerçekleşecek sezonun ilk gününde Jandarma Koşusu’nun yapılacağı yarış sezonu içerisinde, Eylül ayı ve 14 Ekim’e kadar Salı ve Pazar günleri, 16 Ekim – 6 Kasım tarihleri arasında Salı günü, 15 Kasım ile 13 Aralık tarihleri arasında ise Perşembe günleri yarış yapılacaktır. 2018 yılında Diyarbakır’daki yarış heyecanı 13 Aralık günü sona erecek.

Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek açılış gününe, Diyarbakır Protokolü’nün yanı sıra medya mensupları ve vatandaşlar katılacaktır. İlk gün koşularında Jandarma Kupası Koşusu gerçekleştirilecektir. Tüm yarışçılık camiasına hayırlı uğurlu olsun .

Haberin Devamı

1.AYAK : 3 yaşlı arap atlarının maiden mücadelesinde son 1500 metre 1.52.28 ile dördüncü ayrılan ve her geçen gün iyi duruma gelen BİNDALLIM, son yarışlarında istenileni vermeyen fakat kurnazların kuponunda ilk sırada olacak olan CANDAKIZI, problemleri nedeni ile geri alınarak iki yarış gören beklentilerin yüksek olduğu HARRAN KAPISI ve Ankara pistinde gördüğü yarislar ile bu pistte daha iyi koşacak bilgisi aldığım KARASULURIZA yazarak bu koşuyu kayıpsız atlatabiliriz düşüncesindeyim .

2.AYAK : 3 ve yukarı İngiliz atlarının Yamak 1 mucadesinde Diyarbakır pistinde başka koşan ve 7 kez kazanma başarısı gösteren SEA HORSE , yine bu şehirde bir başka koşan ve start sorunun çözüldüğünü bildiğim sayın Ö.YILDIZ ın sahibi olduğu CANBERKHAN, verdiği ara sonrasi kondisyon açığını giderildiği yönünde bilgi aldığım kalite isim NEW DAY, düzenli idmanları ile sürekli tabela çevresinde dolanan SARHOŞ DEDE, yetenekli apranti Umut SARICA ile start alacak olan SESİL SULTAN ve bir kazanmaya başladımı ard arda seri yapabilecek olan AMIGDALA yeterli olacaktır .

3.AYAK : 4 ve yukarı arap atlarınına ait KV 8 JANDARMA KOŞUSU’nda risk alarak formda son iki koşusunu kazanan bugün için bu rakiplerine üstünlük kuracağına inandığım her ne kadar F.YARDIMCI ile start almasa bile M.TAŞKAYA nin da kantarmasını tanıdığı TEKÇAPKAN bankomdur .

Haberin Devamı

4.AYAK : Maiden mücadelenin ikinci ayağında belki keyifleri yerine gelmiştir de maidenden çıkmaya karar verdikleri MUHLİS HOCA, Ankara dan geldikten sonra bir yarış gören idman pistinde iyi isler yaptığının duyumunu aldığım KANTOS GÜLÜ, hazırlıklarını Elazığ pistinde tamamlayıp buraya gelen be bizzat I. KATI idaresinde çalışan Kararlı ve Destiçağ gibi kum pistte tatminkar mücadele sergilemiş safkanların anne kardeşi olan İZLEM, Ankara da sürekli kuponlarımızda yer verdiğimiz çok şey beklenen BABA SAHAKIRAN bu ayağın kapaması olacaktır .

5.AYAK : 4 yaşlı arap atlarının Şart 5 KORTİK TEPE KOŞUSU olarak gerçekleşecek mücadelede son Kv 6 mücadelesinden güçlü rakipleri yanında galip gelen formda isim SON VİRAJ, idman pistinde herkesin dilinde olan ÖMER FARUK, ara sonrasi idman pistindeki tatminkar görüntüsü ile suprize imza atabilecek güçte olan YİĞİT MUSTAFA , sürekli tabela içerisinde yer alan formda isim UÇAR KANAT , ters yapar mutlaka kuponunda yer ver dedikleri GAHTALI, bu mesafelerde etkili yarislar yapan AFŞİN yeterli olacaktır .

Haberin Devamı

6.AYAK : Kısa mesafeli sürat yarışında mükemmel durumu ile DİŞİDİ, bir yarış gördükten sonra durumunun iyi olduğunu duyduğum FREESİA, son irta mesafe yarışı ölçü olmayan süper duruma gelen KAÇAR FEVZİ, sonlarda etkili sprint yapabilen BİG DOLPHIN ve son olarak kaliteli isim ARNAVUT yazarak bu koşuyu geçebiliriz.

Hepinize bol şanslar

6.8.1.2/ 9.2.3.4.6.1 / 6 / 3.7.6.1.2 / 10.9.3.2.5.4 / 8.2.9.7.6

YORUM YAZ