MENÜ

Serkan Akcan'dan Belhanda yorumu: Galatasaray'ın en büyük hatası...

Galatasaray, Antalyaspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve Süper Lig'in 2019-2020 Cemil Usta Sezonu'nu 56 puanla tamamladı.Gazetemiz yazarı Serkan Akcan, Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında Antalyaspor - Galatasaray maçının ardından konuştu ve Belhanda hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray, Süper Lig'in 2019-2020 Cemil Usta Sezonu'nu 56 puanla tamamladı. Sarı-kırmızılılar, deplasmanda Antalyaspor'a konuk oldu ve sahadan 2-2'lik skorla ayrıldı.

Haberin Devamı

Gazetemiz yazarı Serkan Akcan, Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında Antalyaspor - Galatasaray maçının ardından konuştu ve Belhanda hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Belhanda'nın kötü bir oyuncu olmadığını ifade eden Serkan Akcan, "Galatasaray'ın Belhanda'yı ilk aldığı döneme gidecek olursak, Sneijder'e karşılık Belhanda'yı alıyorsun. Geldiği gün sakatlanarak gelmişti. Belhanda'ya Sneijder daha takımdan ayrılmamışken 10 numara formayla imza töreni yapıldı. O ana kadar o forma Sneijder'a aitti." dedi.

Galatasaray taraftarının Sneijder ile çok üst bir standarta alıştığını söyleyen Serkan Akcan, "Şampiyonluk kazandı, Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'a karşı zafer getirdi vs. Belhanda'dan da 10 numara performansı bekliyorsun doğal olarak fakat Belhanda 10 numara değil" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın en büyük hatasının Sneijder'i göndermeden, Belhanda'ya 10 numaralı formayı vermek olduğunu söyleyen Serkan Akcan, "Taraftarın kafasında 'Belhanda Galtasaray'ın yeni 10 numarası' fikri oluşturuldu" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ