MENÜ

Serie A start alıyor! Hepimizin gözü temsilcilerimizde

Hafta içi kupa finalinin yapıldığı İtalya’da, lig de bu akşam oynanacak Torino-Parma ve Verona-Cagliari karşılaşmalarıyla start alacak. Hepimizin gözü ise Milan’lı Hakan Çalhanoğu, Juventus’lu Merih Demiral ve Roma’da forma giyen Mert Çetin ile Cengiz Ünder’de olacak

Serie A start alıyor! Hepimizin gözü temsilcilerimizde

Avrupa’da koronavirüsünden en çok etkilenen ülkelerin başında gelen İtalya’da futbol, bu hafta içinde oynanan İtalya Kupası yarı final rövanş ve final maçlarıyla başlamıştı. Çizme’nin en üst düzey ligi Serie A’da da heyecan, bugün start alacak. İtalya’da önlemler çerçevesinde 9 Mart itibarıyla durdurulan Serie A, 103 gün sonra 20.30’daki Torino-Parma ile 22.45’teki Verona-Cagliari maçlarıyla perdelerini açacak. Seyircisiz olarak oynanacak maçlar öncesi sezonu kısa sürede tamamlamak adına Cengiz Ünder ve Mert Çetin’li Roma, Hakan Çalhanoğlu’lu Milan ile diğer takımlar ortalama 3 günde bir sahne alacak. Ligde son 8 yılın şampiyonu Merih Demiral ve Cristiano Ronaldo’lu Juventus, 63 puanla lider durumda. Hafta içinde İtalya Kupası’nı Napoli’ye kaptıran Juve’nin 1 puan gerisinde ikinci Lazio bulunuyor.

Haberin Devamı

Gözler 34. haftada...

Onların hemen arkasında da 1 maç eksiğiyle 54 puandaki İnter yer alıyor. Bu üçlüyü 1 maç eksiğiyle 48 puanlı 4. Atalanta ile 45 puanlı Cengiz Ünder’li Roma takip ediyor. Ligde şampiyonluğun kaderini büyük ölçüde belirleyecek maçlar ise 34. haftada oynanacak. 19 Temmuz Pazar günü Roma-İnter, 20 Temmuz Pazartesi de Juventus-Lazio karşı karşıya gelecek.

YORUM YAZ