MENÜ

Seri A'da ırkçı saldırıların ardı arkası kesilmiyor! Son hedef Balotelli...

İtalya Serie A'da ırkçılık vakaları yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Roma ile Napoli arasındaki karşılaşmada Napoli oyuncusu Kalidou Koulibaly'ye ırkçı saldırıda bulunulmuştu. Bir başka skandal olay ise Hellas Verona-Brecia maçında yaşandı. Brescia forması giyen Mario Balotelli, Verona deplasmanında kendisine yapılan ırkçılığa isyan etti. İtalya Serie A'da yaşanan bu ırkçı saldırılar büyük tepki topladı!

İtalya Serie A'da yine bir ırkçılık vakası yaşandı. Roma ile Napoli arasındaki karşılaşmada maça ırkçı sloganlar damga vurdu.

Haberin Devamı

Roma taraftarları Napoli oyuncusu Kalidou Koulibaly'ye ırkçı saldırıda bulundu. Bu skandal tepki sonrası maçın hakemi Gianluca Rocchi oyunu durdurdu ve bu ırkçı söylemlerin son bulması yönünde anons yapıldı. Oyuna verilen aranın ardından skandal tezahüratlar son buldu ve maça kaldığı yerden devam edildi. Adı sürekli ırkçı söylemlerle gündeme gelen İtalya Serie A'da yaşanan bu olaya büyük bir tepkiyle karşılandı!

Mario Balotelli de ırkçılığa maruz kaldı!

İtalya Serie A'nın 11. haftasında Hellas Verona, sahasında Brecia'yı 2-1 mağlup etti.

Brescia forması giyen Mario Balotelli, Verona deplasmanında kendisine yapılan ırkçılığa isyan etti.

Karşılaşmanın 2. yarısında kale çizgisinde rakibiyle bir ikili mücadeleye giren Balotelli, tribünlerden gelen ırkçı seslerin üzerine topu eline aldı ve tribünlere doğru yollayarak soyunma odasına yöneldi. Brescia ve Verona'da oyuncular zorlukla İtalyan golcüyü ikna etti ve sahada kalmasını sağladı.

Haberin Devamı

Maçın hakemi Maurizio Mariano, FIFA'nın yeni düzenlemeleri kapsamında ırkçı tepkilerin ardından oyunu durdurdu ve statta anons yaptırdı ve sonrasında karşılaşmayı yeniden başlattı.

YORUM YAZ