MENÜ

Sergiy Rebrov kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Sergiy Rebrov kaç yaşında, nereli?

Fenerbahçe'de son dakika teknik direktör gelişmesi. Yeni hoca arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin Ukraynalı teknik adam Sergiy Rebrov ile temas kurduğu ortaya çıktı. Rebrov'un menajeri Sandor Varga, Ali Koç ile görüştüklerini açıkladı. Heyecanla yeni teknik adamı bekleyen Fenerbahçe taraftarı, bu son dakika gelişmesinin ardından google aramalarına başladı: Sergiy Rebrov kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Sergiy Rebrov kaç yaşında, nereli? Sergiy Rebrov ile ilgili detaylar haberimizde.

Sergiy Rebrov kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Sergiy Rebrov kaç yaşında, nereli?

Fenerbahçe son dakika haberi... Teknik adam arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Sergiy Rebrov ismi ön plana çıktı. Dinamo Kiev'deki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Rebrov'un Fenerbahçe ile görüştüğü ortaya çıktı. Ukraynalı teknik adamın menajeri Sandor Varga, bu görüşmeyi doğruladı ve Rebrov'un Fenerbahçe'nin takibinde olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

2003'te Tottenham'dan 1,5 yıllığına Fenerbahçe'ye kiralanan Rebrov, sarı-lacivertli formayla çıktığı 42 maçta 5 gol atmış ve bir de lig şampiyonluğu yaşamıştı. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçeli taraftarlar, Sergiy Rebrov'un kariyerini araştırmaya başladı.

Sergiy Rebrov kimdir?

3 Haziran 1974 yılında Donetsk kentinin Horlivka bölgesinde dünyaya gelen Rebrov, ülkesinin en önemli futbol adamları arasında yer alıyor. 2000 yılında Dynamo Kiev'den 18 milyon Euro karşılığında Tottenham'a transfer olan Rebrov, hücum bölgesindeki meziyetleri ile ön plana çıkıyordu. 2003 yılında yolu Türkiye'ye düşen ve Fenerbahçe forması giyen Rebrov, West Ham United, Dinamo Kiev ve Rubin Kazan formalarını giydikten sonra futbol hayatına nokta koydu.

Haberin Devamı

Sergiy Rebrov kimdir, hangi takımları çalıştırdı Sergiy Rebrov kaç yaşında, nereli

45 yaşındaki teknik direktör, futbolculuk döneminde 2003-2004 yılları arasında Fenerbahçe formasını giymişti.

2014'te teknik adamlık kariyerine başlayan Rebrov, Dinamo Kiev'deki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Kiev, Rebrov yönetiminde iki lig şampiyonluğu, iki Ukrayna Kupası ve bir Ukrayna Süper Kupası kazandı. Ukraya macerasının ardından kısa süreli Al-Ahli'de görev alan Rebrov, 2018-2019 sezonunda Maceristan ekibi Ferencvaros'un başına geçti.

Genç hoca, Macar ekibinde de bir lig şampiyonluğu yaşadı.

Ferencvaros ile 3 yıllık sözleşmesi bulunan Rebrov'a İngiltere, Suudi Arabistan ve Çin'den teklifler olduğu gelen haberler arasında.

YORUM YAZ