MENÜ

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ı görenler şaşkına uğradı!

Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını ülkemizde de hala etkisini sürdürüyor. Ne kadar önlem alınsa da spor camiası da korona virüs salgınından etkileniyor. Dünya futbolunda birçok takımı etkileyen salgına, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da yakalanmıştı. 48 yaşındaki teknik adam koravirüs salgınına yakalanmış ve takımıyla bir süre maça da antrenmanlara çıkamamıştı. Sergen Yalçın koronavirüsü yenmeyi başardı ancak yaşadıklarından ders almamış görünüyor ki karantina süresi sonrası Bebek'te maskesiz görüntülendi. Sergen Yalçın'ı maskesiz görenler 'Bu kadarına da pes' dedi.

Koronavirüs salgını ülkemizde hala etkisini sürdürüyor. Ne kadar önlem alınsa da spor camiası da korona virüs salgınından etkileniyor.

Haberin Devamı

Dünya futbolunda birçok takımı etkileyen salgına, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da yakalanmıştı.

48 yaşındaki teknik adam koravirüs salgınına yakalanmış ve takımıyla bir süre maça da antrenmanlara da çıkamamıştı. Sergen Yalçın koronavirüsü yenmeyi başardı ancak yaşadıklarından ders almamış görünüyor ki karantina süresi sonrası Bebek'te maskesiz görüntülendi.

Sergen Yalçın'ı maskesiz görenler 'Bu kadarına da pes' dedi.

Gizem Ekici / Fanatik.com.tr

YORUM YAZ