MENÜ

Sergen Yalçın'dan transfer talimatı: Dorukhan Toköz gitsin, Ozan Tufan gelsin!

Beşiktaş transfer haberi... Siyah-Beyazlılar, tecrübeli teknik adamın ısrarla kadrosunda görmek istediği eski oyuncusu Ozan Tufan için çalışmalarına hız verdi. Yönetim, Milli orta sahaya karşılık, kulüple sözleşme yenilemeyen Dorukhan Toköz’ü takasta kullanmayı hedefliyor.

Sergen Yalçın'dan transfer talimatı: Dorukhan Toköz gitsin, Ozan Tufan gelsin!

Yeni sezon öncesinde hem ligde hem de Avrupa’da önemli hedefleri bulunan Siyah-Beyazlılar, alternatifli bir kadro kurmak için düğmeye bastı. Bu doğrultuda teknik direktör Sergen Yalçın’dan gelen rapor üzerine hareket eden Kara Kartal’ın, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin Milli orta sahası Ozan Tufan için ısrarını sürdürdüğü öğrenildi. Sarı- Lacivertliler’in bu sezon özellikle orta alana yaptığı; Jose Sosa ve Mert Hakan Yandaş gibi transferlerin ardından ilk 11’de görev şansı azalan 25 yaşındaki futbolcunun da Sergen Yalçın faktörü sebebiyle Siyah-Beyazlı formayı giymeye olumlu bakabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Böylelikle bedava gitmeyecek...

Ekonomik olarak sıkıntı içerisinde bulunmaları sebebiyle Ozan için para yerine takasta oyuncu kullanmayı düşünen Beşiktaş Yönetimi’nin, bu doğrultuda bu oyuncu için Fenerbahçe’ye Dorukhan Toköz’ü önerebileceği konuşuluyor. Maaşında beklediği kadar iyileştirme yapılmaması sebebiyle gelecek yıl sona erecek kontratını uzatmama kararı alan Dorukhan’ı bu şekilde değerlendirmeye sıcak bakan yönetim, böylelikle oyuncusunu seneye ücretsiz elinden kaçırmamış olacak...

Gökmen Özcan

YORUM YAZ