MENÜ

Sergen Yalçın'dan oyuncularına: Birbirlerine o kadar bağlılar ki...

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor’u 6-0’lık skorla mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takımın genel durumuyla ilgili değerlendirme yapan Sergen Yalçın, "Kadromuzu güçlendirirsek kimseye zararı olmaz. İyi bir kadromuz var. Karakterli oyuncularımız var, kaliteli oyuncularımız var. Birbirlerini çok seviyorlar. Sezon başından bu yana hiçbir antrenmanda tartışma bile çıkmadı. Oyuncular birbirlerine o kadar bağlılar ki, saha içinde de birbirleri için mücadele ediyorlar. Biz sadece ne yapmaları gerektiğini söylüyoruz. Onlar çabalıyorlar, bu galibiyetler onların sebebi" dedi.

Süper Lig’in 17. haftasında Çaykur Rizespor’u evinde 6-0 mağlup eden Beşiktaş’ta Teknik Direktör Sergen Yalçın karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Alınan skorun fantastik olduğunu söyleyen Sergen Yalçın, "Bu süreçte böyle skorlar çıkmıyor ama bugün çok iştahlıydık, önde baskı yapıp rakibi hataya zorladık. Bu baskılar da sonuç verdi. Kaptığımız toplarla net sonuçlar yakaladık. Oynayanlar ve sonradan giren oyuncular doğru şeyler yaptılar, bize de iyi bir maç izlettiler. Biz de kenarda zevk aldık oyundan. Hem oyundan hem skordan hem de oyuncuların istek ve arzusundan memnunum” ifadelerini kullandı.

Forvet hattına transfer yapıp yapmayacakları ile ilgili gelen soru üzerine Sergen Yalçın, "Biliyorsunuz hastalık var. Ligin devamında oyuncularımız hasta olabilir, biz de olabiliriz. Daha geniş bir kadronun olması sıkıntı oluşturmaz. Mümkün olursa oyuncu almak istiyoruz. Çok maç var ve eldeki oyuncuları kullanıyoruz. Kadromuzu güçlendirirsek kimseye zararı olmaz. İyi bir kadromuz var. Karakterli oyuncularımız var, kaliteli oyuncularımız var. Birbirlerini çok seviyorlar. Oyuncular birbirlerine o kadar bağlılar ki, saha içinde de birbirleri için mücadele ediyorlar. Biz sadece ne yapmaları gerektiğini söylüyoruz. Onlar çabalıyorlar, bu galibiyetler onların sebebi" dedi.

YORUM YAZ