MENÜ

Sergen Yalçın'dan Göztepe açıklaması: Farklı kazanıp bekleceğiz

Sergen Yalçın, Karagümrük yenilgisi sonrasında oyuncularına önce sert çıktı ardından Göztepe için hedefi belirledi: “Sahada anlamsız stres yaşadınız ve gereksiz bir gerginlik içerisindeydiniz. Yarışta en rahat olan takım bizdik ama şimdi bu durumu tersine çevirdiniz. Artık her şey bizim elimizde değil! Şampiyonluk yarışının bu noktaya gelmesi, benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Cumartesi günü İzmir’de olabildiğince farklı kazanıp rakibimizin maçından gelecek haberi bekleyeceğiz”

Sergen Yalçın'dan Göztepe açıklaması: Farklı kazanıp bekleceğiz

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray derbisinin ardından önceki akşam Karagümrük’e de kaybederek şampiyonluk yarışında puan farkını eriten oyuncularına sert çıktı. Vodafone Park’ta 2-1 Karagümrük’ün üstünlüğüyle tamamlanan mücadele sonrasında soyunma odasında oldukça sinirli bir görüntü sergileyen Yalçın’ın, “Sahada anlamsız stres yaşadınız ve gereksiz bir gerginlik içerisindeydiniz. Yarışta en rahat olan takım bizdik ama şimdi bu durumu tersine çevirdiniz. Yarattığımız baskıdan sadece kontratakla çıkabilen Karagümrük karşısında savunmayı çok boş bıraktık ve cezasını kendi evimizde 3 puan bırakarak ödedik” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Gözler İzmir’de kulaklar İstanbul’da...

Sözlerinin devamında cumartesi günü Göztepe’yle oynayacakları karşılaşma öncesinde en ufak hata şanslarının kalmadığını belirten tecrübeli teknik adam, “Artık her şey bizim elimizde değil. Resmen rakiplerimizi yarışın içerisine dahil ettik. İzmir’de olabildiğince farklı kazanıp rakibimizin maçından gelecek haberi bekleyeceğiz. Şampiyonluk yarışının bu noktaya gelmesi, benim için büyük hayal kırıklığı oldu” diyerek konuşmasını tamamladı. Süper Lig’de sezonun kaderini belirleyecek 42. haftada cumartesi günü saat 20.30’da 81 puanla lider Beşiktaş, artı 2 averaj üstünlüğüyle Göztepe mücadelesine lider olarak çıkacak. Aynı puanda bulunan Galatasaray ise Yeni Malatya’yı Türk Telekom Stadı’nda ağırlayacak.

Haberin Devamı

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ