Arama

Popüler aramalar

Sergen Yalçın'dan Dorukhan açıklaması: Beni aşar!

Sergen Yalçın, Yeni Malatya galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada gelecek için umutlu konuştu. Yalçın, “İleriye pozitif bakmak açısından önemli bir galibiyet aldık. Takım yüzde 60-70 hazır durumda. Performans ve oyun olarak iyiye gidiyoruz. Şablonu oturtmaya çalışıyoruz” dedi.

Sergen Yalçın'dan Dorukhan açıklaması: Beni aşar!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımının Yeni Malatyaspor’u 1-0 yendiği maçta önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi. Yalçın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, moral açısından kazanmaları gereken bir mücadeleyi geride bıraktıklarını belirterek, “İleriye pozitif bakmak açısından önemli bir galibiyet aldık” dedi. Çok savunma yapan bir takıma karşı oynadıklarını vurgulayan başarılı hoca, “Rakibi açmak için gol bulmak zorundaydık. Zaman zaman pozisyonlar bulduk. İkinci yarı attığımız gol kazanmamızı sağladı” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Ghezzal’i çıkarmayı düşündüm ama...’

Takımın yavaş yavaş kendini bulduğunu kaydeden Yalçın, “Performans ve oyun olarak iyiye gidiyoruz. Şablonu oturtmaya çalışıyoruz. Geçen sezona göre farklı bir kadro var, bu zaman alıyor. Şu anda o zamanı en doğru şekilde kullanmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. İdeale yakın bir kadroyla oynadıklarını anlatan Yalçın, “Josef, Gökhan Töre, Hasic, N’Koudou yok. Bu oyuncuların katılımıyla daha alternatifli bir kadroya sahip oluruz. Ghezzal’i çıkarmayı düşünüyorduk ama sahaya koyacak oyuncu yoktu. Onu tutmak zorunda kaldık. Takım yüzde 60-70 hazır durumda görünüyor. Diğer oyuncular katıldığında daha alternatifli kadro olacak ve hamleleri farklı yapabiliriz” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

‘Bu mevzu beni aşar’

Golcü sıkıntısı yaşamadıklarını belirten Yalçın, “Aboubakar ve Larin gibi ön tarafta her an gol atabilecek önemli oyunculara sahibiz. Gol de atıyorlar. Oyuncularımız iyi bize çok maç kazandırırlar” dedi. Dorukhan Toköz’ün takımda kalıp kalmayacağı yönündeki soruya ise Sergen hoca, “Dorukhan 25 yaşında, A Milli Takım oyuncusu. Biz de kullanıyoruz. Kontrat konusu başkan ve yönetimin işi. Ne zaman kontrat yapmak isterlerse yaparlar, mevzu beni aşar” değerlendirmesinde bulundu.