MENÜ

Sergen Yalçın'dan Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e savunma uyarısı!

Beşiktaş Teknik Direktörü, sağ ve sol bekte oynayan iki futbolcusuyla yaptığı görüşmede “Hem defansif hem de ofansif anlamda güçlü oyuncularsınız ancak sizin önceliğiniz savunma olmalı. İleride iş yapacak oyuncuların dinamosu olun” dedi.

Sergen Yalçın'dan Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e savunma uyarısı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, siyah beyazlı takıma kendi sistemini yerleştirmeye çalışırken futbolcularla bire bir görüşerek onlardan isteklerini ve beklentilerini dile getiriyor.

Haberin Devamı

Yalçın son olarak takımın tecrübeli bekleri Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile bir araya gelirken, ileri çıkışlarıyla bilinen bu iki oyuncudan daha temkinli oynamalarını istedi. Başarılı teknik adam “Hem defansif hem de ofansif anlamda çok güçlü oyuncularsınız fakat sizden ricam önceliğiniz mevkileriniz. İleride iş yapacak oyuncuların dinamosu olun. Siz de rahatlayın takım da rahatlasın. Defansınıza hakim olun” dedi.

‘BASİT OYNAYALIM’

Takıma toplantılarda da, önceliklerinin her zaman gol atmak olduğunu vurgulayan Sergen Yalçın “Takımda herkes görev alanına sahip çıksın. Defansımız sağlam olsun. Yeter ki basit oynayalım ve kazanalım”ifadelerini kullandı.

Kaynak: Hürriyet

YORUM YAZ