MENÜ

Sergen Yalçın yorumu: Futbol oynarken bu kadar yıpranmamıştır!

Beşiktaş, ligde haftanın son maçında Denizlispor'a konuk oldu. Mücadele 3-2 Siyah-beyazlıların üstünlüğüyle tamamlandı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Denizlispor - Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Süper Lig'de haftanın son maçında Beşiktaş, Denizlispor'a konuk oldu. Mücadele 3-2 Siyah-beyazlıların üstünlüğüyle tamamlandı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Denizlispor - Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın takımdan ayrılması durumunda Beşiktaş'tan tazminat almayacak olmasının Sergen Yalçın için büyük bir kredi olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Sergen hocanın Beşiktaşlılığını tartışacak halimiz yok. Beşiktaş takımı kadar Sergen hocayı yıpratanın Welinton ve Nsakala olduğunu düşünüyorum. Bu oyuncular hata yaptıkça Sergen hoca yıpranıyor." dedi.

Denizlispor'un ligin hücum etmekte zorlanan takımlarından biri olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Sergen Hoca 60 dakika iyi oynadık diyor, %100 katılıyorum. Ama son 20 dakikada yıprandığı kadar da futbol oynarken yıpranmamıştır herhalde." dedi.

YORUM YAZ