MENÜ

Beşiktaş haberi | Sergen Yalçın'ın güvendiği dağlara kar yağdı

Kasımpaşa - Beşiktaş maçının galibi 1-0'lık skorla ev sahibi oldu. Aldığı mağlubiyete rağmen liderliğini sürdüren Beşiktaş, 64 puanda kaldı. Sahaya Aboubakar ve Ghezzal gibi önemli oyuncularından yoksun çıkan Siyah-beyazlılar şampiyonluk yarışında da önemli bir avantajı geri çevirdi. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Sergen Yalçın'ın tercihlerini yorumladı.

Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Kasımpaşa - Beşiktaş maçının galibi 1-0'lık skorla ev sahibi oldu. Aldığı mağlubiyete rağmen liderliğini sürdüren Beşiktaş, 64 puanda kaldı.

Haberin Devamı

Sahaya Aboubakar ve Ghezzal gibi önemli oyuncularından yoksun çıkan Siyah-beyazlılar şampiyonluk yarışında da önemli bir avantajı geri çevirdi.

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Sergen Yalçın'ın tercihlerini yorumladı.

Beşiktaş'ın Kasımpaşa karşısındaki kadrosunu yorumlayan Erman Özgür, "Beşiktaş'ın 8 numarası hiç olmadı bugüne kadar. Beşiktaş'ta Aboubakar ve Ghezzal yokken Sergen Yalçın'ın güvendiği dağlara kar yağdı. Çünkü Ljajic ne Nkoudou sezonun en kötü maçlarını oynadılar." dedi.

YORUM YAZ