MENÜ

Sergen Yalçın resmen Konyaspor'da

Atiker Konyaspor’la sözleşme imzalayan Sergen Yalçın, Galatasaray maçı öncesi iddialı konuştu. “Önümüzde 10 zorlu maç var” diyen genç hoca, “Galatasaray’ı yenerek başlamak ilk hedefimiz olacak” diye konuştu

Sergen Yalçın resmen Konyaspor'da

Atiker Konyaspor'da Sergen Yalçın dönemi resmen başladı. Yeni Malatya yenilgisinin ardından Mehmet Özdilek’le yollarını ayıran Yeşil-Beyazlılar, sezon sonuna kadar el sıkıştığı Yalçın’la sözleşme imzaladı. Gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, zor bir dönemde görevi devraldıklarını belirtip, “Önümüzde birbirinden zorlu 10 karşılaşma var. Konyaspor’u ligde tutabilmek için elimizden geleni yapacağız. Ekibimizle birlikte buna inanarak geldik” diye konuştu.

‘Galatasaray iyi noktada’

Galatasaray maçıyla ilgili olarak iddialı sözler sarf eden genç teknik adam, “Birlik beraberliği sağlayabilirsek bu işin altından kalkabiliriz. Konyaspor’un oyuncu grubunun kalitesi çok yüksek. Hata yapma kredimiz yok. Anadolu kulüplerinde bu tür inişler çıkışlar normal. Bu oyuncu grubu bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile çok önemli maça çıkacağız. Galatasaray seviye olarak çok iyi noktada. Fakat kaybedecek bir şeyimiz yok. Kazanıp seri yakalamak isteyeceğiz” diye konuştu.

Aslan’ın kabusu!

İlk maçına Galatasaray karşısında çıkacak olan Sergen Yalçın’ın, Sarı- Kırmızılı takıma karşı şansı tutuyor. Teknik direktörlük kariyerinde ilk kez Fatih Terim’e rakip olacak olan Yalçın, Galatasaray’a karşı çalıştırdığı takımların başında 6 mücadeleye çıktı. Genç teknik adam, bu kritik karşılaşmalarda 2’sinden galibiyetle ayrılırken 2 kez rakibiyle berabere kalarak çelme takmıştı. Yalçın, Aslan’a boyun eğdiği iki maçta ise Sivasspor’un başındaydı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ