MENÜ

Sergen Yalçın: Oyundan memnunum

Sergen Yalçın, 1-1 sona eren derbinin ardından maçın hakemi Halil Umut Meler hakkında sert konuştu. Tecrübeli teknik adam, “Hakem, rakibi oyuna ortak etmek için her şeyi yaptı. Kendisinden hiç memnun değiliz. Bir daha kendisini Beşiktaş’ın maçlarında görmek istemiyoruz” dedi.

Sergen Yalçın: Oyundan memnunum

Spor Toto Süper Lig’in 31’inci haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, etkili bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, “İki taraf da çok iyi mücadele etti. Kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Oyunun geneline bakarsak; ikinci yarı öne geçtikten sonra maçı bitireceğimiz pozisyonlar yakaladık. Erken bitirebilirdik ama hem Fenerbahçe’de kaleci engel oldu, hem de oyuncularımız bitiremedi. Ozan Tufan da güzel gol attı, tebrik ederim. Sonuç iyi de değil, kötü de değil. Biz önde olan tarafız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Ağır maçlar oynuyoruz’

Sıradaki periyot için de konuşan Yalçın, “Milli aradan sonra ligin final bölümü oynanacak. Ağır maçlar oynuyoruz. Oyuncularımı kutluyorum. Bu maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Futbol canlı bir oyun, bu tür sonuçlar, şansız goller var” sözlerini sarf etti. Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler hakkında sert açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, “Rakibi oyuna ortak etmek için her şeyi yaptı. Daha önce de bizim maçlarımızı yönetti, hiç memnun değiliz kendisinden. Bir daha kendisini Beşiktaş’ın maçlarında görmek istemiyoruz. Böyle enteresan maçlar yöneten hakemlerle oynamak istemiyoruz. Ortadan yöneten, gördüğünü çalan arkadaşlar gelirse çok iyi olur” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Oyundan memnunum’

Siyah-Beyazlı takımın maçlarda pozisyona girmekte sıkıntı yaşamadığını dile getiren Sergen Yalçın, “Bu maçta da ürettik ama sonuçta sıkıntı yaşadık. Karşımızda Fenerbahçe gibi büyük bir camia, güçlü bir takım vardı. İyi oyuncuları var. Kolay maç değil. Kupada 120 dakika oynadık. Oyundan memnunum. Oyunculara teşekkür ediyorum. Ligin bitimine çok var, devamına bakacağız” diye konuştu.

YORUM YAZ