MENÜ

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın: Övünecek değiliz!

Beşiktaş, deplasmanda 2-0 yendiği Kayserispor maçı sonrası 31 puanla liderliğe ulaştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hem karşılaşmayı değerlendirdi hem de merak edilen soruları yanıtladı. Sergen Yalçın, liderlik konusunda gelen soru üzerine "Yaklaşık 862 gündür lider olamamışız. Uzun süredir bu pozisyonu yakalamadığımız için tabii ki önemli. Ama maç kazanmak çok daha önemli. Beşiktaş'ın lider olmasıyla övünecek durumda değiliz" dedi.

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, deplasmanda 2-0 yendiği Kayserispor maçı sonrası 31 puanla liderliğe ulaştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hem karşılaşmayı değerlendirdi hem de merak edilen soruları yanıtladı.

Beşiktaş'ın lider olmasıyla ilgili gelen soruyu yanıtlayan Sergen Yalçın, "Beşiktaş'ta lider olmanın çok önem taşıdığını düşünmüyorum, uzun zamandan beri bu pozisyonda olmadığımız için. Yaklaşık 862 gündür lider olamamışız. Uzun süredir bu pozisyonu yakalamadığımız için tabii ki önemli. Ama maç kazanmak çok daha önemli. Beşiktaş'ın lider olmasıyla övünecek durumda değiliz. Burası Beşiktaş. Beşiktaş her zaman her kulvarda şampiyonluğa oynar" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ