MENÜ

Sergen Yalçın kararını verdi! Beşiktaş'ta sistem değişiyor

Süper Lig’de 27. haftaya cumartesi günü Antalyaspor karşısında başlayacak olan Beşiktaş'ta sistem değişiyor... Teknik direktör Sergen Yalçın, ligin kalan bölümünde çift forvet sistemine geçip daha çok skor üreterek Şampiyonlar Ligi hedeflerini sonuna kadar zorlayacak.

Sergen Yalçın kararını verdi! Beşiktaş'ta sistem değişiyor

Kara Kartal’ın başarılı teknik adamı Sergen Yalçın, Beşiktaş Teknik Direktörü olarak görev yaptığı 7 maçta takımına 4 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyet yaşatmıştı. 7 haftalık periyotta takımını tek forvet başlatıp ardından farklı oyun planlarıyla zaman zaman ikili forvete de geçiş yapan Sergen Yalçın, ligde kalan 8 haftalık periyotta planlamasını değiştirecek.

Haberin Devamı

Ligde zirvenin sadece 9 puan gerisinde bulunmaları ve kalan periyotta kazanılabilecek 24 puanın olmasını göz önünde bulunduran Yalçın, şampiyonluk iddiasını sonuna kadar zorlayıp en kötü ihtimalle takımını Devler Ligi potasına sokmayı amaçlıyor. Yalçın, bu planı doğrultusunda ligin kalan bölümünde daha çok skoru düşünen bir oyun yapısına geçiş yapacak.

Burak ve Boateng’le çift forvet sistemi...

Sergen Yalçın’ın, Antalyaspor karşılaşması öncesindeki takım çalışmalarında, çift forvet sistemi üzerinde durduğu öğrenildi. İdman maçlarında Burak Yılmaz ve Kevin-Prince Boateng’i birlikte görevlendiren Yalçın’ın, Adem Ljajic’i de forvet arkasında Dorukhan Toköz’le değişmeli olarak denediği bildirildi.

Haberin Devamı

Burak’ın sarı kart cezası sebebiyle Antalyaspor karşılaşmasında görev almayacak olmasını da düşünen Sergen hocanın, Güven Yalçın’ı da forma rekabetine hazırladığı belirtildi.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ